Liikelaiturin juhlavuosi: PLASTIC - Visit Tampere

Liikelaiturin juhlavuosi: PLASTIC

PLASTIC on roskamuovista ja sen paljoudesta maailmassa kauhistunut video- ja tanssitaideteos. Jos ihmiskunta jatkaa muovin tuottamista samaan tahtiin kuin nyt, maapallo lopulta hukkuu muoviin. Tällöin luonto on enää kaunis, utuinen muisto, myyttinen tarina. Tulevassa teoksessa kehon vinksahtaneisuus ja vääristyminen, epänormaalius tasapainottelee soljuvan ja spiraloivan liikkeen kanssa. Liikkeellinen materiaali on syntynyt erilaisten improvisatoristen tehtävien kautta, teoksen dramaturgiasta vastaa Nelli Ojapalo. Työryhmä on työskennellyt alusta lähtien kollektiivisesti, yhdessä luoden, tutkien ja ehdottaen.

Liikelaiturin kevään House-taiteilija Nelli Ojapalo työskentelee työryhmänsä kanssa huhti-toukokuussa Liikelaiturilla. Avoimen koetanssin kautta teokseen valittiin tanssijoiksi Tampereen konservatorion harjoittelijat Iris Niinistö ja Anni Honkanen. Ääni- ja valosuunnittelusta teoksessa vastaa Tony Sikström, joka opiskelee ensimmäistä vuotta Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun valo- ja äänisuunnittelun laitoksella.

Nelli Ojapalo on vapaan kentän tanssitaiteilija, joka valmistui PKKY ammattiopisto Outokummusta tanssijaksi keväällä 2017. Aiemmin hän on opiskellut Lahden kansanopistossa näyttelijäntyötä sekä työskennellyt laaja alaisesti esittävien taiteiden kentällä. Hän pyrkii työssään kokeilemalla, tutkimalla ja kiinnostuksen herättelyllä löytämään uusia liikkeellisiä ulostuloja.

Liput 10 / 5 €

Lippuvaraukset ja lisätiedot: liikelaituri@sisasuomentanssi.fi

Ohjaus ja liikedramaturgia: Nelli Ojapalo
Tanssijat: Anni Honkanen ja Iris Niinistö
Äänisuunnittelu: Tony Sikström

30.05.2018 19:00-20:00
31.05.2018 19:00-20:00