Liikkeelle luontoon! - Visit Tampere

Liikkeelle luontoon!

Liikkeelle luontoon tapahtumassa pääset tutustumaan upeaan luontoon sekä maastoon, seikkailemaan, haistelemaan metsän hajuja, ratkaistaan seikkailu radalla tehtäviä, rauhoittumaan ja nauttimaan yhdessä tekemisestä!

Nyt on loistava tilaisuus päästä kokeilemaan ravi keppihevosrataa!
Rata soveltuu kaiken ikäisille. Voit ottaa mukaan pulkan. Rattaat suositellaan jättämään kotiin vaihtelevan ja epätasaisen maaston vuoksi. Ravikeppihevosrata sijaitsee parkkipaikkojen vieressä.

Koko perheen luontopolku (n. 3-4km) on merkitty reitti, joka lähtee Lamminpään majalta. Maasto on vaihteleva ja tuo jännitystä retkelle. Reitin varrella avautuu myös kauniita maisemia rinteen päältä. Luontopolkua pitkin pääsee kulkemaan myös pulkalla. Rattaat suositellaan jättämään kotiin vaihtelevan ja epätasaisen maaston vuoksi. Polun varrella lampi, lammella ei kulkua.

Perheiden yhteisellä seikkailuradalla (n. 1-2km) pääset tekemään erilaisia seikkailu tehtäviä yhdessä perheen kanssa, näkemään kauniita maisemia, tutustumaan luontoon sekä saamaan iloisen mielen. Seikkailuradalla koet uusia elämyksiä sekä saat vinkkejä yhdessä perheen kanssa ulkona liikkumiseen. Tehtävät ovat kaiken ikäisille ja ne ovat sijoitettuna reitin varrelle. Seikkailurataa pitkin pääsee kulkemaan myös pulkalla. Rattaat suositellaan jättämään kotiin vaihtelevan ja epätasaisen maaston vuoksi. Rata lähtee Lamminpään majalta!

Lähde perheen kanssa yhteiseen seikkailuun ja nauttimaan yhdessä olosta!

Pysäköinti sekä aloituspiste:
Teivon raviradan parkkipaikka, Velodromintie 45, 33420 Ylöjärvi

Lamminpään majalla myynnissä herkullisia tarjottavia, juotavaa ja makkaraa grillattavaksi! Grillikatos myös käytettävissä missä voi nauttia omia eväitä.

Tapahtumaa järjestämässä sekä mukana toimimassa Tampereen kaupungin Liikkuva Perhe -hanke, YMCA Tampereen Perheiden mukana -hanke ja Tampereen seurakunta ja Tampereen nuorisopalvelut.

23.03.2019 12:00-15:00
Lamminpään ulkoilumaja, Velodromintie, Ylöjärvi

Lisää luettavaa

Päivä Tampereella
Matkailijat

Päivä Tampereella

Jo yhden päivän vierailullakin Tampereesta ehtii saada irti vaikka mitä!
Lue lisää
Tampereen parhaat näköalapaikat
Kaupunki & kulttuuri

Tampereen parhaat näköalapaikat

Tampereen parhaat paikat maisemakuvien ottoon - instaseuraajasi ihastuvat näihin!
Lue lisää