Siirry sisältöön
Kartta

Olga Iartseva, viulu ja Katja Mäkiö, piano ja urut esittävät mm. Bachin, Sibeliuksen, Tsaikovskin ja Elgarin musiikkia. Lounasmusiikissa kuullaan kauniita ja melodisia klassikkoja.

Olga Iartseva on freelancer-muusikko, viulisti ja viulunsoiton opettaja, joka on valmistunut Pietarin konservatoriosta maisteriksi (musiikkipedagogi ja muusikko) ja TAMK:ista (musiikkipedagogi).
Olga on soittanut useita vuosia erilaisissa sinfonia- ja rock-sinfoniaorkestereissa. Musiikki ja esiintyminen ovat Olgan intohimo ja hän on iloinen päästessään esiintyessä toteuttamaan itseään. Olga on soittanut kymmeniä keikkoja ja konsertteja Suomessa.

Katja Mäkiö on työskennellyt kanttorina Helsingin Oulunkylän ja Pakilan seurakuntien palveluksessa ja nyt, syyskuun 2023 alusta alkaen Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnassa. Hän on musiikin maisteri Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta, pääaineenaan urkujen soitto (A-tutkinto) sekä laulun ja kuoronjohdon musiikkipedagogi (Metropolia Ammattikorkeakoulu). Opintojaan hän on täydentänyt mm. Lyypekin musiikkikorkeakoulussa ja lukuisilla mestarikursseilla. Katja on konsertoinut laajasti sekä instrumentalistina että laulanut alttosolistina useissa kirkkomusiikkiteoksissa, mm. W.A. Mozartin Requiemissa, J.S. Bachin Johannes-passiossa, Messussa h-molli sekä G.F. Händelin Messias-oratoriossa. Mäkiö laulaa valtakunnallisessa Suomen Kanttorikuorossa Chorus Cantorum Finlandiaessa. Lisäksi hän on johtanut useita kuoroja sekä mm. toiminut kuoronjohdon tuntiopettajana Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa.

Lounasmusiikin kesto on 30 minuuttia ja sinne on vapaa pääsy. Ohjelma on maksuton, mutta voit halutessasi tehdä pienen lahjoituksen käynnissä olevan Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.