Siirry sisältöön
Kartta

Maailma on jatkuvassa liikkeessä ja oma elämämme sen mukana – mitä tämä tarkoittaa sinulle, henkilökohtaisesti?

Tule naistenpäivän aikaan Serlachiukselle kohtaamaan ja keskustelemaan, pysähtymään yhdessä. Pohdimme taiteen ja arkkitehtuurin äärellä sekä saunomisen lomassa elämän jatkuvaa virtaa. Millaisia voimavaroja meillä on muutoksen keskellä? Illan rikastaviin keskusteluihin ohjaavat Saara Simonen ja Sari Enkkelä Diakonissalaitokselta.

Iltapäivä aloitetaan tutustumalla oppaan johdolla Serlachiuksen taidenäyttelyihin. Erityisesti keskitytään suomalaisten nykytaiteilijoiden ryhmänäyttelyyn Catch, joka esittelee havaintoja hetkistä. Vanhemman sairastuminen ja kuolema, kadonneen koiran kotiinpaluu, ruusun terälehtien lakastuminen – mitä saamme talteen vääjäämättä eteenpäin vyöryvästä elämästä?

Iltakahvit juodaan museon ravintolassa ja tutustutaan. Puiston poikki siirrytään Taidesaunalle, jonka pyöreään löylyhuoneeseen, porepaljuun ja avantoon jätetään loputkin arjen kiireet – naisten kesken. Taidesaunalla kylmä ja kuuma, puun ja viimeisteltyjen yksityiskohtien kauneus, luonnonkiven uurteet ja pyyhkeen pellava luovat moniaistisen, mieleen jäävän kokemuksen.

Saunan jälkeen nautitaan Taidesaunalla ravintola Göstan keittiömestareiden valmistaman runsaan illallisen ja syvennymme vielä yhteisiin, luottamuksellisiin keskusteluihin takkatulen ääressä.

Kotimatkan alkaessa olet yhdessä pysähtymisen ja jakamisen kokemuksia sekä taide-, sauna- ja makuelämyksiä rikkaampi. Ehkä myös uusia tuttavuuksia! Olet sydämellisesti tervetullut naisten saunaan.

HINTA: 86 €/ hlö

HINTAAN SISÄLTYY
sisäänpääsy ja opastettu taidekierros Serlachiuksen näyttelyihin
iltapäiväkahvit
ohjattu keskusteluohjelma
Taidesauna (sis. pyyhe, pefletti, kylpytuotteet)
illallinen
Catch-näyttelyn taidekirja

VARUSTEET
oma uimapuku

ETU LIPUN OSTAJALLE
Lippu sisältää ilmaisen linkin naistenpäivän virtuaaliseen teemaopastukseen ”Kultakauden naistaiteilijoita” pe 8.3. klo 15 (Teams). Arvo 10 euroa. Teams-linkki virtuaaliopastukseen on oston jälkeen toimitettavassa Ticket-liitteessä.

Lisätiedot