Siirry sisältöön
Kartta

MANSE PRIDE OTTELU!

Tampere Unitedin edustusjoukkue saa vastaansa FC Hongan Kakkosen kotiottelussa. Ottelu pelataan Tammelan Stadionilla keskiviikkona 12.6. klo 19.00.

ℹ️ Stadionin portit auki 17.30. TamU-Klubi aukeaa jo 16.00. VIP-tilat aukeavat 17.30.

ℹ️ Ottelu on Manse Pride teemaottelu, lisätietoja tulossa lähempänä.

ℹ️ Ottelu on samalla yhteistyöseuraottelu ja alueen seuroja on kutsuttu otteluun. B-katsomon palvelukäytävällä kirpputori!

*****

OTTELUTAPAHTUMA-INFO
tampereunited.fi/ottelutapahtuma/

VIP ja TAMU-KLUBI -INFO
tampereunited.fi/vip

*****

Tammelan stadionilla on avoinna stadionin länsipuoleinen pääkatsomo, 3. kerroksen VIP-katsomo sekä pohjoispääty, jonne sijoittuvat Sinikaarti ja muut ääneen­kannattamisesta kiinnostuneet.

Sekä pääkatsomossa että päädyssä on sekä anniskelukatsomo että kaikille avoin katsomonosa, joten myös alle 18-vuotiaat katsojat pääsevät mukaan Sinikaartin tunnelmaan. Kausikorteissa ja lipuissa ei ole merkittyjä paikkoja. Ovet stadionille avataan klo 17.30.

2. kerroksessa pääsee kulkemaan vapaasti kaikilla lipuilla ja kausikorteilla. 3. kerros on varattu VIP-asiakkaille sekä TamU-Klubille. TamU-Klubille on pääsy kausikortilla, jäsenkortilla, Pyynikin Panimon osakaskortilla sekä VIP-lipulla.

Koko stadion on anniskelualuetta ja voit vapaasti kulkea juomien kanssa. Vain anniskelukatsomot ovat K-18.

 

INFO

ℹ️ Pääsisäänkäynti Tampere Unitedin kotiotteluihin Tammelan Stadionille tapahtuu Salhojankadun ja Tammelankadun nurkasta. SIsään pääse kaikilla lipuilla

ℹ️ VIP-vieraille on oma sisäänkäynti Salhojankadulla pääkatsomon keski-osasta. Tamu-Klubille pääsee sisään VIP-ovesta niin kauan että pääsisäänkäynti aukeaa.

️ Pysäköintihalli Salhojankadun ja Tammelankadun kulmassa, kadunvarsipaikkoja Salhojankadulla ja Ilmarinkadulla

ℹ️ Ratikka pysähtyy Stadionin nurkalla, myös Nysse sekä Tier kuljettavat aivan Stadionin läheisyyteen.

ℹ️ Mahdolliset vieraskannattajat sijoitetaan Pääkatsomon etelä-päätyyn, sisäänkäynti AD kulmasta.

*****

Kaikki stadionin palvelut aukeavat kello 17.30 eli stadionin porttien auetessa. TamU-Klubi aukeaa jo klo 16.00. VIP-tilat aukeavat 17.30.

Stadionille on esteetön sisäänkäynti. Päätykatsomon yhteydessä on pyörätuolipaikkoja.

Tervetuloa Tammelan sinivihreään tunnelmaan!