Siirry sisältöön
Kartta

Maailmanluokan pianoresitaaleihin keskittyvä Mäntän Musiikkijuhlat viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlaansa. Festivaali järjestetään 30.7.–3.8.2024 tuttuun tapaan Mänttä-Vilppulassa, Serlachius Kartanon Kivijärvi-salissa taiteen ja luonnon keskellä.

Juhlavuoden ohjelmassa on yhdeksän maksullista konserttia ja ilmaiskonsertteja. Kansainväliseen taiteilijakaartiin kuuluu tunnettuja pianotähtiä, kuten kroatialainen Tamara Stefanovich, eteläkorealainen Yeol Eum Son, suomalainen Laura Mikkola, saksalainen Severin von Eckardstein, espanjalainen Javier Perianes ja ranskalainen Pierre-Laurent Aimard.

Lisäksi festivaalilla esiintyy huimassa nousussa olevia nuoria pianotaiteilijoita, kuten saksalainen Elisabeth Brauß ja suomalaiskuubalainen Anton Mejias.

Ohjelmistossa kuullaan Mäntän Musiikkijuhlien perusajatuksen mukaisesti sekä pianokirjallisuuden kulmakiviä että runsaasti pianomusiikin harvoin kuultuja helmiä.

Jo 25 vuoden ajan Mäntän Musiikkijuhlat on ollut merkittävä suomalaisen pianokulttuurin edistäjä ja vaalija. Festivaalista on muodostunut intiimi ja luonnonläheinen, jokavuotinen kohtauspaikka pianomusiikin ystäville, harrastajille ja ammattilaisille.