Metson messut - Visit Tampere

Metson messut

Ensimmäisiä Metson messuja vietetään lauantaina 18.5.!

 

Pääkirjasto Metsossa järjestetään uusi kirjallisuus- ja musiikkitapahtuma Metson messut. Tampereen kaupunginkirjaston organisoimassa maksuttomassa tapahtumassa on näytteilleasettajina yli 20 pienkustantamoa ja muuta kulttuurialan toimijaa. Kullakin näytteilleasettajalla on oma esittely- ja myyntipöytä joko pääkirjaston parvi- tai pääkerroksessa. Lisäksi lähes kaikki mukanaolevat toimijat tuottavat tapahtumaan kirjallisuus- tai musiikkiaiheista ohjelmaa.

 

Metson messuille saadaan esiintyjiksi tuoreet Finlandia-voittajat Siiri Enoranta ja Olli Jalonen. Muita messujen kirjailijavieraita ovat muun muassa Harri István Mäki, Marko Hautala, Siru Kainulainen ja Aino Louhi. Messujen musiikkitarjontaan mahtuvat esimerkiksi Pekko Käppi & K:H:H:L ja Mikko Löytty & 5. vuodenaika. Lapsille on ohjelmassa Nauris sateessa –piirrosesitys, viikinkiaiheinen toiminnallinen tuokio ja kirjastoautojen suosittujen peikkohahmojen vetämä satuhetki.

 

Pääkirjasto Metso on messujen vuoksi avoinna poikkeuksellisesti klo 10–19. Samana iltana vietetään myös Museoiden yötä, ja kirjaston tavallista myöhäisempi aukiolo mahdollistaa sen, että messuilta voi jatkaa suoraan museoiden yön ohjelmaan. Pääkirjaston palvelut ovat käytössä normaalisti messupäivänä.

 

18.05.2019 12:00-19:00
Pääkirjasto Metso, Pirkankatu, Tampere

Lisää luettavaa

Tampereen salaisuudet
Kaupunki & kulttuuri

Tampereen salaisuudet

Keskustan sivukujat, paikallisten olohuoneinaan pitämät kahvilat, luonto. Mitä kaikkea Tampereelta löytyykään?
Lue lisää
Päivä Tampereella
Matkailijat

Päivä Tampereella

Jo yhden päivän vierailullakin Tampereesta ehtii saada irti vaikka mitä!
Lue lisää
Keskustan hotellit
Hotellit

Keskustan hotellit

Vaikka Tampereella tekemistä riittäisi vuorokauden ympäri, jaksaa paremmin, kun välillä huilaa!
Lue lisää
Legendaariset ravintolat
Ravintolat

Legendaariset ravintolat

Etsitkö jotain taatusti tamperelaista? Aloita tästä listasta!
Lue lisää