Siirry sisältöön
Kartta

Maateemainen Earth, kuten vetehinen edeltäjänsä Water, tarjoaa kiinnostuneille uraauurtavaa mieskuoromusiikkia. Yleisö pääsee nauttimaan myös Tyko Tammisen valotaiteesta sekä Kasimir Kemppaisen ja Aaro Lehtovaaran luomista äänimaisemista. Ympäristönsuojelun näkökulma jatkuu myös: Jokaista myytyä käsiohjelmaa kohtaan istutetaan puu kotimaan maaperään.

Tällä kertaa Eugan miehet laulavat elottoman ja routaisen maan puhki kevään loistoon. Konsertissa kuullaan kuoromusiikkia esimerkiksi Einojuhani Rautavaaralta, Jaakko Mäntyjärveltä, Jean Sibeliukselta ja Erik Bergmanilta. Mukana ovat kantaesitykset Olli Saaren teoksesta Ozymandias sekä Manfred Eggensbergerin sävellyksestä Ålpera. Konserttia johtaa Visa Yrjölä.

Euga on harvinainen nuorten miesten klassisen musiikin kuoro. Kuoron laulajien keski-ikä on noin 25 vuotta, ja osa opiskelee musiikkia ammatikseen. Laulajia on mukana Tampereelta, Helsingistä ja Turusta.

Viime vuosina Euga on osallistunut paljon kilpailuihin ja kuorofestivaaleille Keski-Euroopassa. Viimeisin kotimaan kilpailu oli voittoisa Erik Fordell -kilpailu vuonna 2020.

Tervetuloa Eugan musiikin johdattelemana juurtumaan hetkeksi maan ajattomuuteen!