Mieskuoro Eugan Hankien Kätkemää -joulukonsertti - Visit Tampere

Mieskuoro Eugan Hankien Kätkemää -joulukonsertti

Mieskuoro Euga on klassinen nuorten miesten mieskuoro, joka on erittäin harvinainen instrumentti niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Kuoron laulajien keski-ikä on noin 25 vuotta ja heistä moni opiskelee musiikkia ammatikseen. Kuorossa on tällä hetkellä laulajia Helsingistä, Turusta, Tampereelta sekä Jyväskylästä.

Jo perinteeksi muodostunut Hankien kätkemää -joulukonserttikiertue sisältää monipuolisen ohjelmiston nuorten miesten valoisalla, ammattitaitoisella ja tuoreella otteella esittämänä. Joulurauha julistetaan pilke silmäkulmassa Jukka Linkolan sävelin sekä suomeksi että ruotsiksi. Erityisen noston ohjelmistosta ansaitsee kuorolaisten yhdessä johtajansa kanssa säveltämä ja sanoittama joululaulu Hankien kätkemää. Tämä uunituore kiertueen nimikkoteos esitetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Tuoreempien sävellysten ja kansainvälisen ohjelmiston lisäksi konsertissa soivat herkästi useat perinteiset suomalaiset joulun ajan klassikot.

Konsertti on tänä vuonna poikkeuksellisesti Tampereella ilmainen! Euga toivookin, että kuoron yleisöennätys rikottaisiin tämän vuoksi heittämällä ja näin ollen voisimme antaa sävelin hyvää joulumieltä mahdollisimman monelle.

07.12.2019 19:00-21:00
Tampereen tuomiokirkko, Tuomiokirkonkatu, 33100 Tampere

Lisää luettavaa