Siirry sisältöön
Kartta

Aika: ke 10.7.2024 17-18.30
Paikka: Kirkkoharjun kahvila

Kimmo Pyykkö -taidemuseon järjestämä matalan kynnyksen ulkoilmamaalaustapahtuma luo puitteet inspiroitua luonnon muotojen äärellä. Ohjaajana toimii kulttuurituottaja ja taideohjaaja Assi Piironen.

Luovaan työskentelyyn virittäytyminen toteutetaan tutkimalla ympäristöä, sen muotoja ja tekstuureita. Näkeminen ja havainnosta piirtäminen kulkevat mukana työpajan ohjeistuksessa, joten inspiraation lähteeksi voi päätyä vaikkapa sammaloitunut kivi, käpy, puun runko tai maiseman muodot.

Työskentelyssä käytetään sekatekniikan mahdollisuuksia. Materiaaleista voit valita matkaan akvarelli-, lyijykyniä, liituja tai erilaisia maalausvälineitä. Paja soveltuu niin aloittelijoille, kuin kuvataiteen harrastajille. Osallistuminen on ilmaista kaikenikäisille, eikä se vaadi ennakkoilmoittautumista.

Muotoja luonnosta – taidetyöpaja virittää läsnäololle, tilan, materiaalien ja pintojen näkemiselle, sekä luovaan kokeiluun.

Kimmo Pyykkö -taidemuseoon on vapaa pääsy ke 10.7. klo 10-17. Museovierailulla voi käydä omatoimisesti ennen taidetyöpajan alkua. Työpaja järjestetään Kirkkoharjun Kahvilan ympäristössä.