Museoiden yö Milavidassa - Visit Tampere

Museoiden yö Milavidassa

Museoiden yönä Museo Milavidassa opastuksia, tapahtumia ja työpaja klo 18-24

KLO 18
KUNINKAAN PUHE.
Hänen majesteettinsa Markus I avaa Milavidan Museoiden yön juhlijoille.

KLO 18.15 JA 19.30
PALATSIN PUISTOSSA – KÄVELYKIERROS NÄSINKALLION MAISEMISSA.
Näsinkallion historialliset rakennukset, monimuotoinen luonto ja näyttävät patsaat tulevat tutuiksi, kun opas kertoo Näsinkallion vaiheista kuvankauniissa maisemissa. Kierroksella vieraillaan myös Olgan kellarissa. Kierros alkaa Näsilinnan pääovien edestä ja kestää reilun tunnin. Muista säänmukainen vaatetus ja hyvät jalkineet!

KLO 18–24
IKUISTA KUNINKAALLINEN TYYLISI KUVAUSPISTEELLÄ.
Jos kaipaat pukeutumiseesi kuninkaallista arvokkuutta tai narrimaista leikkisyyttä, lainattavissa on monenmoista rekvisiittaa. Kuvauspiste palvelee koko illan Näsilinnan ala-aulassa. Kuvat julkaistaan Museo Milavidan Facebook- ja Instagram-sivuilla (#milavidanyo), mistä ne voi tallentaa omaan käyttöön. Kuvat voi myös tulostaa paikan päällä.

KLO 18–24
ILTAPALAA PALATSISSA.
Keväisen yön paras hiukopala kauhotaan Näsilinnan kokin padasta: kermainen lohikeitto saaristolaisleivän kera 8€.

KLO 18.30–20 JA 20.30–22
KUNINKAALLINEN KRUUNUTYÖPAJA (nonstop).
Askartele arvollesi ja tyyliisi sopiva kruunu. Jaa kuva mahtipontisesta, hillitystä, säihkyvästä tai värikkäästä kruunustasi sosiaalisessa mediassa #milavida #milavidaselfie.

KLO 22–24
PALATSIN VÄKI PAIKALLA.
Palatsinrouva Olga von Nottbeck, Milavidan talonmies Onni Jalava ja Nottbeckien lastenhoitaja Aino Sandell tarinoivat kynttilän valossa muistojaan Milavidasta. Lähdöt 10 minuutin välein (max. 30 hlöä/lähtö).

19.05.2018 18:00
Milavidanrinne 8, Tampere