Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

SIIRTYY VUODELLE 2021 Musiikki & Media

TAPAHTUMA SIIRTYY LOKAKUULLE 2021

 

Suomen suurin musiikkialan ammattilaistapahtuma Musiikki & Media on tuonut yhteen tärkeimmät puheenaiheet ja kovimmat tekijät jo yli kolmen vuosikymmenen ajan.

Tampereelle kerääntyy vuosittain yli 1000 toinen toistaan lahjakkaampaa musiikki- ja media-alan ammattilaista tapaamaan vanhoja tuttuja ja solmimaan uusia tuttavuuksia. Paikalla ovat lähes koko Suomen musiikkialan lisäksi tärkeimmät toimijat myös Pohjois-Euroopasta ja muualta maailmalta!

Musiikki & Median seminaari- ja workshop-ohjelma on jälleen kerran pullollaan tärkeitä ja ajankohtaisia aiheita. Tällaisia ovat esimerkiksi kestävyys- ja ympäristöasiat, osallistava musiikkiala, kansainvälistyminen, julkaisutoiminta, musiikin synkronointi ja poliittiset päätökset sekä nykyisyys ja tulevaisuus niin live- kuin levyalalla. Arvioimme nykytilaa, kiinnitämme huomiota kehityssuuntiin ja pohdimme yhdessä tulevaisuutta.

Tuttujen ja ajankohtaisten aiheiden lisäksi toivotamme tänä vuonna tervetulleiksi useita eri hankkeita, jotka muovaavat musiikkialan tulevaisuutta.

Vuoden 2020 ohjelma julkistetaan tulevien kuukausien aikana.

08.10.2020
Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere