Siirry sisältöön

Konsertti on siirtynyt Pirkanmaan alueen koronarajoituksien vuoksi, uusi konserttipäivä on 30.6.2022. Aiempaan konserttipäivään 28.1.2022 ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavana konserttipäivänä 30.6. Mikäli olet ostanut lipun G Livelabin lipunmyynnistä ja haluat kuitenkin lipunpalautuksen, laita meille sähköpostia: info.tampere@livelaboratorio.fi. Jos taas olet ostanut lippusi Tiketistä, olethan yhteydessä palveluntarjoajaan.

Oikealta nimeltään Alma Uimonen eli Nelma U on sekoitus internet-aikakauden outoutta ja perisuomalaista melankoliaa. Hän on musiikkidiggarien löytö ja yksi maan mielenkiintoisimmista nuorista artisteista.

Nelma U on tuottanut, sanoittanut ja äänittänyt itse suuren osan kappaleistaan. Vuoden 2020 kesällä omakustanteena julkaistu Nelma U, Vol 1 on kokonaisuus, jolta löytyy vaikutteita PMMP:n vanhasta tuotannosta aina hyperpoppiin asti. Kyseessä on siis jotain ainutlaatuista.

Nelma U työstää tällä hetkellä seuraavaa albumiaan.

Illan avaa Sebastian Noto. Monelle vielä mysteerinä pysynyt Sebastian Noto on 25-vuotias laulaja-lauluntekijä. Jo teinivuosistaan intohimoisesti musiikkia tehnyt artisti on kokeillut kaikenlaista. Hän on soittanut bändissä bassoa ja laulanut englanniksi edm-biisien kertosäkeitä, mutta on juuri nyt parhaimmillaan kotimaisen popparin kengissä. Ja sitä Sebastianin nykyinen musiikki myös on – rehellistä, kansainvälisen tason puhdasta poppia. Hyväntuulen musiikkia.

Sebastian Noto julkaisi debyytti-EP:nsä “Ääriviivoja” 18. kesäkuuta 2021 Skorpionin kautta.

HUOM! Keikalle on myynnissä opiskelijalippuja hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Tarkastamme opiskelijakortin ovella keikalle saapuessa. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijahintaisen lipun. Konsertti on ikärajaton. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE – TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus