Siirry sisältöön

Konsertti on siirtynyt Pirkanmaan alueen koronarajoituksien vuoksi, uusi konserttiajankohta on 1.9.2022. Aiempiin konserttipäiviin (24.-25.3.2021, 12.10.2021, 17.2.2021) ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavana konserttipäivänä 1.9. klo 19. Mikäli taas olet ostanut liput 17.2.2022 järjestettäväksi tarkoitettuun lisäkonserttiin, nuo liput käyvät uudessa konserttiajankohdassa 1.9.2022 klo 22 (lisäkonsertti).

Mikäli olet ostanut lipun G Livelabin lipunmyynnistä ja haluat kuitenkin lipunpalautuksen, laita meille sähköpostia: info.tampere@livelaboratorio.fi. Jos taas olet ostanut lippusi Tiketistä, olethan yhteydessä palveluntarjoajaan.

Lisäkonsertti suuren kysynnän vuoksi! NITS esiintyy G Livelab Tampereella kahdella keikalla 1.9.2022 klo 19 ja klo 22. Liput lisäkeikalle:
www.glivelab.fi/tampere/events/nits-knot-kiertue-additional-show-615d4cd95a4698001883d953/

Rakastettu hollantilaisyhtye NITS nähdään vielä kerran Suomessa legendaarisella kokoonpanollaan Henk Hofstede (laulu, kitara), Robert Jan Stips (koskettimet, laulu) ja Rob Kloet (rummut, lyömäsoittimet). Mukana ovat myös lähes yhtä legendaariset ääni- ja valosuunnittelijat Paul ja Tom Telman.

Taiderockyhtye Nits on ihastuttanut musiikkimaailmaa yli 40 vuoden ajan. G Livelab Tampereen klubikonsertissa kuullaan paitsi materiaalia yhtyeen tuoreimmalta albumilta ”Knot”, myös aimo annos yhtyeen pidetyimpiä lauluja kautta aikojen.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

Tuotanto: Rockadillo Production Oy

G LIVELAB TAMPERE – TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus