Siirry sisältöön
Kartta

Vegaaninen vohvelibrunssi (suolaisia ja makeita täytteitä), glitterpiste, Manse Priden pääjuhlaan valmistautuminen sekä yhteislähtö nuoriso-ohjaajien kanssa Pride-marssille ja puistojuhlaan Sorsapuistoon! Ilmoittautumisohjeet brunssille tulevat @nuortensateenkaari -instagram-tilille viikon 23 aikana. Osallistuminen on maksutonta ja toiminta tarkoitettu 13-25-vuotiaille nuorille.

Brunssi järjestetään Kauppakeskus Koskikeskuksen nuorisotila Kolossa. Kaikki kauppakeskuksen sisäänkäynnit ovat esteettömiä. Koskenportin, Sorinportin ja Koskenrannan sisäänkäynneillä on käytössä luiskat ja Otavalantunnelin sisäänkäynnillä sijaitsee hissi. Myös kauppakeskuksen sisällä pääsee liikkumaan esteettömästi leveiden käytävien ansiosta sekä hissejä käyttäen. Tilasta löytyy esteetön wc.

Brunssin jälkeen lähdemme yhdessä kohti Keskustoria, jossa tapahtuu marssille järjestäytyminen. Vaikka et osallistuisi brunssille ja kaipaat marssiseuraa, tuu meidän kaa! Löydät meidät nuoriso-ohjaajat #nuortentampere -banderollin luota klo 13:30 alkaen Keskustorilta <3