Siirry sisältöön

Muun muassa Calexicosta sekä Morrisseyn musiikkia meksikolaiseen asuun sovittelevan Mexrrisseyn riveistä tunnettu multi-instrumentalisti Sergio Mendoza tuo Orkesta Mendoza -yhtyeensä G Livelabin lavalle toukokuussa 2022. Arizonassa majaansa pitävä kokoonpano yhdistelee omaehtoisesti meksikolaisia rytmejä, kolumbialaista cumbiaa ja americanaa. Jo vuosikymmenen ajan maailman suuria festarilavoja kiertänyt Orkesta Mendoza hurmasi suomalaisyleisön ensimmäistä kertaa Helsingin juhlaviikoilla 2017.

Orkesta Mendoza:
Sergio Mendoza – kitara, koskettimet, laulu
Quetzal Guerrero – perkussiot, viulu, kitara, laulu
Raul Marques – trumpetti, kitara, laulu
Jaime Peters – rummut
Joel Gottschalk – basso
Beth Goodfellow – perkussiot
Brian Lopez – kitara

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE – TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus