Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Pääsiäisen Pyhät Tampereella – Kundaliinijooga & Gong & Avantosauna

Pääsiäisen pyhien tapahtuma, joka sisältää “pyhän kolminaisuuden” joogan, gongin ja avantosaunan puhdistavat ja rentouttavat elementit vapaasti valittavana kokonaisuutena.

Voit ottaa osaa joko kaikkiin 5 päivän tapahtumiin aloittaen kiirastorstai-illasta ja lopettaen 2. pääsiäispäivän maanantai-illan avantosaunaan tai voit vapaasti valita listalta vain sinulle itsellesi sopivimmat ja mieluisimmat tilaisuudet. Joka tapauksessa sinulle jää myös joka päivä reilusti omaa aikaa viettää vaikkapa ulkona nauttien keväisessä luonnossa tai läheisten ihmisten seurasta.

Kaikilla kundaliinijoogatunneilla on teemana pääsiäisen ajan aiheet kuten elämä, kuolema, uudistuminen, puhdistuminen ja uudelleensyntymä. Jokaisella kundaliinijoogatunnilla on mukana aina myös syvästi rentouttava ja puhdistava gong-loppurentoutus.

Erikoisuutena ohjelmassa on ensimmäistä kertaa Tampereella järjestettävä pääsiäislauantain ja sunnuntain välisen yön Jagaspace GongNight in Tampere, jossa pidetyn ja arvostetun Jagaspace Gong SPA-duon gongit soivat läpi yön ja voit nukahtaa rentouttavaan äänivärähtelyyn. GongNight päättyy myöskin tiettävästi ensimmäistä kertaa koskaan kundaliinijoogan perinteiseen 2,5 tunnin mittaiseen aamusadhanaan, johon osallistuminen on toki vapaaehtoista.

Kaikki kundaliinijoogatunnit ohjaa KRI-sertifioitu kundaliinijoogaopettaja Ari Marjamäki (Teg Anand Singh). Tilaisuuksien vastuullisena järjestäjänä on Aquarian Yoga – kundaliinijoogaa kaikille / Ari Marjamäki. Tiedustelut info@aquarianyoga.fi tai 358 400 883715 / Ari.

Katso koko pääsiäisen ohjelma kohdasta “Lue lisää”.

18.04.2019-22.04.2019 18:30-20:00
Rauhaniemen kansankylpylä, Rauhaniementie, Tampere