Siirry sisältöön

Vuoden hypetetyimpiin pop-artisteihin lukeutuvat pehmoaino ja Pambikallio ihastuttavat ikärajattomilla keikoillaan kesän kynnyksellä G Livelabissa!

Persoonallista indievaikutteista popmusiikkia tekevä pehmoaino on noussut singleillään kuten “haluun takas mun perhoset”, ”sekaisin” ja ”rakasta mua” yhdeksi puhutuimmista uusista artisteista. Pehmoainon juuri julkaistu ep “kaukana kotoa” nosti hänet myös yhdeksi Suomen striimatuimmista artisteista. G Livelabissa on mahdollisuus nähdä pehmoainon loistava livekunto ennen ensi kesän ensimmäisiä festivaalikeikkoja.

Lapsuudesta asti musiikkia tehneen laulaja/lauluntekijän musiikissa koskettavat melodiat ja tekstit yhdistyvät ennakkoluulottomaan ja yllätykselliseen tuotantokuvaan. pehmoainon maailmassa hauskuus ja herkkyys, tanssittavuus ja tunnelmointi sekä kokeilunhalu ja helposti lähestyttävyys eivät sulje toisiaan pois. Punaista lankaa kuljettaa pehmoainon ihon alle menevä laulutulkinta.

Illan avaa Pambikallio, joka on yksi viime aikojen seuratuimpia ja mielenkiintoisimpia tulokkaita. Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion muodostaman duon musiikissa on jotain kiehtovaa, tuoretta ja ainutlaatuista. Debyyttilevyn ylistävässä arviossaan Helsingin Sanomat totesi, että Pambikallio vangitsee kuulijan parissa sekunnissa. Yhtyeen on kuvailtu yhdistelevän musiikissaan dream popia ja psykedeelistä indie popia.

Pambikallio on Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion perustama yhtye, joka sai alkunsa Göteborgissa vuonna 2019. Duona aloittanut yhtye kasvaa keikoille nelihenkiseksi bändiksi Jon Petterssonin (basso) ja Teemu Mustosen (rummut) täydentämänä.

“Ihailtavan debyyttilevyn soinnillisesta fantasiasta ja taituruudesta pääsee todistetusti nauttimaan myös keikoilla.”
– Helsingin Sanomat

”Pambikallion debyytin viipyilevään matkaan on helppo sukeltaa eikä se päästä suotta putoamaan kyydistään.”
– Kulttuuritoimitus

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

HUOM! Konsertti järjestetään pääosin seisomakonserttina. Voit kuitenkin halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Minimitilaus ennakkotilauksissa on 7 € / hlö. Pienemmät tilaukset palautamme. Saavuttehan viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkamisaikaa, muuten tilauksenne purkaantuu ilman rahanpalautusta. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G Livelab Tampereen keikat ovat ikärajattomia.

G LIVELAB TAMPERE – TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus