Kangasalan kaupungin ja Kangasala-talon 02.04.2020 järjestämän virtuaalikonsertin artisti vaihtuu

Kaikki kiva ei ole peruttu, mutta koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja yleisen turvallisuuden takaamiseksi Uudenmaan ja muun Suomen välinen liikenne keskeytetään perjantaina 27.3.2020. Kangasalan kaupunki ja Kangasala-talo yhdessä haluavat huolehtia yleisestä turvallisuudesta ja kunnioittaa viruksen leviämisen estämiseksi tehtäviä toimenpiteitä, sen vuoksi torstaina 02.04.2020 järjestettävän virtuaalikonsertin esiintyjä vaihtuu pirkanmaalaiseen artistiin.

Konsertissa oli tarkoitus nähdä helsinkiläisen laulaja ja tanssija Anna Inginmaa keikka, mutta tilalla tullaan näkemään pirkanmaalainen Pekko Käppi & K:H:H:L. Pekko Käppi on yksi tämän hetken kiinnostavimmista muusikoista. Käppi yhtyeineen todentaa sikarilaatikkokitaroineen ja jouhikkoineen mystisiä kansantaruja tähän aikaan. Kansanmusiikki, mystiikka ja populaarikulttuuri kohtaavat yhtyeen käsittelyssä erikoislaatuisen persoonallisella tavalla. Yhtyeen tuotantoa ovat ylistäneet niin kriitikot kuin yleisökin. Lisäksi Pekko Käppi & K:H:H:L nappasi vuonna 2017 Vuoden Kansanmusiikkitekijän palkinnon Etnogaalassa, joka järjestettiin tuolloin ensimmäisen kerran.

Konsertin voi katsoa suorana Kangasalan kaupungin YouTube -kanavalla 02.04.2020 klo 17. Konsertin tarkoituksena on tarjota kulttuurin mieltä virkistävä vaikutus sekä koota kaikki kaupunkilaiset yhteen virtuaalisen kulttuurin äärelle koronaviruksen kaltaisten odottamattomien ja haastavien aikojen keskellä. Nyt jos koskaan yhteiskuntamme kaipaa kulttuuria!