Siirry sisältöön

Konsertti on siirtynyt, uusi konserttipäivä on 20.8.2022. Aiempaan konserttipäivään 7.1.2022 ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavana konserttipäivänä 20.8. Mikäli olet ostanut lipun G Livelabin lipunmyynnistä ja haluat lipunpalautuksen, laita meille sähköpostia: info.tampere@livelaboratorio.fi. Jos taas olet ostanut lippusi Tiketistä, olethan yhteydessä palveluntarjoajaan.

Pelle Miljoona on kotimainen legenda, joka tunnetaan mm. hiteistään Tahdon rakastella sinua, Moottoritie on kuuma ja Juokse villi lapsi.

Punk-legenda Pelle Miljoonan Haminan Akustiikka -kollektiivi syntyi vuonna 2019, kun Pelle ja haminalaiset muusikkoystävät päättivät tehdä albumin Pellen uusista ralleista. ”Kosminen Keiju” -albumin äänitykset tehtiin JUUTV:n studiossa akustisilla soittimilla. Julkaisukiertueella bändin positiivinen groove valloitti yleisön ja sai soittajat jatkamaan esiintymisiä satunnaisesti. Pelimannihenkisen huippubändin biisilista sisältää uudempien kappaleiden lisäksi myös runsaasti Pellen vanhoja klassikoita.

Haminan Akustiikka:

Timo Hyle: kontrabasso, laulu
Juha Lampikari, rummut, laulu
Antti Lehtinen, puhaltimet, perkussiot
Pelle Miljoona: laulu, kitara, huuliharppu
Ella Tepponen: piano, laulu
Harri Tyni: kitara, banjo, mandoliini

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE – TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus