Pirkanmaan Pride - Visit Tampere

Pirkanmaan Pride

Pirkanmaan Pride on Tampereen tapahtumakesän väripilkku. Tänä vuonna Pirkanmaan Pride on suurempi ja kauniimpi kuin koskaan!

Pirkanmaan Pride kuuluu maailmanlaajuiseen Pride -tapahtumien sarjaan, jotka juhlistavat sukupuolen moninaisuutta ja iloa omasta seksuaalisesta suuntautumisesta. Pirkanmaan Priden tarkoitus onkin korostaa omissa nahoissaan viihtymisen tärkeyttä, kaikenlaisen rakkauden sallivaa ilmapiiriä sekä jokaisen henkilökohtaista kokemusta omasta sukupuolestaan. Pride on tunnettu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tapahtuma ja englannin kielen sana ’pride’ tarkoittaa ylpeyttä.

Pirkanmaan Pride järjestetään kesällä 2019 kuudennen kerran. Kesän tapahtuman ohjelmassa on kirjallisuutta, tanssia, burleskia, ruokakulttuuria, lapsille ja perheille suunnattua ohjelmaa, piknikkiä sekä tietysti avajaiset asiaan kuuluvine juhlallisuuksineen.

Pirkanmaan Pride -viikko huipentuu kulkueeseen ja Laikunlavalla järjestettävään puistojuhlaan 15.6.2019. Kulkueen kokoontuminen alkaa Ratinan aukiolla klo 14.30. Klo 15.00 kulkue lähtee kohti Laikunlavan puistojuhlaa.

 

08.06.2019-15.06.2019
Tampere

Lisää luettavaa

Sateenkaariväen Tampere
Kaupunki & kulttuuri

Sateenkaariväen Tampere

Kattava opas Tampereen LGBTIQA-tarjontaan.
Lue lisää
Korkkarit kattoon!
Yöelämä

Korkkarit kattoon!

Täällä tanssitaan!
Lue lisää
Ihanat kesäkahvilat!
Kahvilat

Ihanat kesäkahvilat!

Nautiskele kesäfiiliksestä Tampereen kesäkahviloissa!
Lue lisää