Siirry sisältöön
Kartta

Lasten tapahtumassa “Ystävänpäivä on joka päivä” voit katsoa esityksen kaveruksista Pörrö Possu ja Törrö sekä osallistua yhteisötaideteoksen Ystävä tekemiseen.

Lastennäytelmä
Pörrö Possu ja Törrö
Taabe-lehmän arvoitus

Pörrö Possu on hassunkurinen ja vähän sottuinen possu, joka on aina valmis kaikkeen nurinkuriseen puuhailuun. Pörrö Possun paras ystävä on tavattoman höpsö farmari Törrö, joka taas tykkää järjestyksestä ja on tarkka kuin markka. Eräänä tuiki tavallisena päivänä Törrön puuhaillessa askareitaan, hän huomaa lemmikkinsä Taabe-lehmän kadonneen. Onneksi Pörrö Possu ryhtyy samantien yksityisetsiväksi auttaakseen ystäväänsä Törröä. Pörrö Possu suorittaa tutkimuksia omalaatuisella possumaisella tavallaan, mutta mitä mieltä Törrö on Pörrö Possun etsivän taidoista? Entä onko Taabe-lehmä jättänyt vihjeitä nuuskittavaksi? Ja mikä on Pikkukanasen jättisuuren munan osuus asiaan?

Tätä ja paljon muuta tapahtuu Pörrö Possun ja Törrön lystikkäässä seurassa. Esityksessä käsitellään riemastuttavalla tavalla ystävyyttä, erilaisuuden hyväksymistä ja kaveritaitoja.

Kesto noin 30 minuuttia.
Ikäsuositus 3 +

Esityksen jälkeen on mahdollisuus osallistua yhteisötaideteoksen tekemiseen n. klo 11.35-12 ja klo 14.35-15.

Yhteisötaideteos Ystävä
Työpajassa voi osallistua taideteoksen tekemiseen ihan jokainen! Voit piirtää tai kertoa pajassa, millainen hahmo on kiva ystävä. Onko se eläin tai pehmolelu, oma isä tai naapurin mummo? Millainen on juuri sinun ihana ystävä? Aikuinen voi auttaa jos et osaa itse kirjoittaa, piirtäminen sujuu ihan kaikilta. Kukin taideteokseen osallistuja muokkaa teosta omalla tavallaan. Voit laittaa lapun varpailla seisten niin korkealle kuin yletyt vai onko sen paikka mahdollisimman laidassa alhaalla, sinä päätät. Yhteisötaideteos Ystävässä näkyy, miten erilaisia ystäviä maailmassa on.