Puistokonsertit: Randy Royal Machine, Humanwires, Vagabond Hearts - Visit Tampere

Puistokonsertit: Randy Royal Machine, Humanwires, Vagabond Hearts

Randy Royal Machine on raskaasti rockaava bändi Tampereelta. Monikansallinen kvartetti (Suomi, Ruotsi, Venäjä) ponnistaa vaihtelevista musiikillisista taustoista, ja juuri erilaisuudesta onkin tullut yksi heidän vahvuuksistaan. Vaikutteiden ulottuessa 80-luvun rockista ja punkista aina moderniin metalliin he onnistuvat hämmentämään keitoksesta modernin makuista energistä ja tiukasti groovaavaa fiilisrockia.

Humanwires on tamperelainen rocktrio, jonka musiikkia on luonnehdittu post-grungeksi. Yhtye itse ei kuitenkaan genremääritelmistä välitä, vaan kuvailee olevansa “niin underground, että vain harva on kuullut meistä, niin indie että soitamme kaiken itse ja niin garage, että reenikämppä sijaitsee autotallissa”.

Vagabond Hearts on monipuolinen, energinen ja hyviä viboja uhkuva rock-bändi, jonka soittamisessa kuuluu aito palo musiikkia kohtaan. Nuoren yhtyeen tinkimätön asenne ja vimmainen live-energia sähköistävät keikkatunnelman. 2017 julkaistu debyytti-EP The Sound of Joy on kerännyt radiosoittoa mm. Radio 957:lla ja FUN:illa.

18:00 Randy Royal Machine
19:00 Humanwires
20:00 Vagabond Hearts

Tapahtuma on osa koko kesän kestävää Puistokonsertit-sarjaa.

04.07.2018 18:00-21:00
1 Frenckellinaukio