Siirry sisältöön

Illan aikataulu:
klo 18 La Murga
klo 19 Lätsä

La Murgan musiikki on heidän omien sanojensa mukaan hissidoomia, jossa kuuluu jazz ja etno -vaikutteet., mutta eivät halua kategorisoida itseään tarkasti.

Lätsä on lahjakas uuden polven lauluntekijä, jota on tyylillisesti verrattu vanhoihin suomi-rockin mestareihin kuten Dave Lindholmiin ja J. Karjalaiseen. Vahvat sanoitukset, rosoinen ja tunnistettava soundi, loistavat sovitukset sekä vilpitön ja tosissaan oleva ote tavoittavat jotain ajatonta. Lätsän erinomaisen vastaanoton saanut debyyttialbumi julkaistiin syyskuussa 2020. Lätsää on kuultu yhteiskeikoilla mm. Litku Klemetin, Jukka Nousiaisen, Räjäyttäjien, Joose Keskitalon ja Laura Moision kanssa.

Vapaa pääsy.

Hiedanrannan historiallisessa miljöössä musisoidaan kesällä torstai-iltaisin klo 18 alkaen. Keikat järjestetään Lielahden kartanon ympäröimässä kartanopuistossa nurmialueella. Miljöö sopii mainiosti piknik-henkiseen ajanviettoon, sillä paikalla ei ole yleisölle penkkejä.

Puistokonsertit ovat Tampereen kaupunkikulttuuriyksikön tuottama konserttisarja, jossa järjestetään maksuttomia konsertteja läpi kesän ympäri Tamperetta.