Siirry sisältöön
Kartta

Tampereen Liikennepuisto täyttyy sunnuntaina 5.5.2024 pyöräilyviikon alkajaisiksi juhlahumusta. Luvassa on mielenkiintoista ohjelmaa koko perheelle! Ohjelmassa mm. TV:stä tutut Maltti ja Valtti, koko perheen pyörähuutokauppa, maksutonta pyörähuoltoa, muksubussiajelua, monipuolista pyöräkaluston esittelyä sekä paljon kaikkea muuta mielenkiintoista! Pyöräilyviikon avajaistapahtuma kutsuu kaikki mukaan juhlistamaan kevään tuloa ja pyöräilyn ilosanomaa!

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Lava-ohjelma:
10.00 Tapahtuman avaussanat
11.00-11.35 Maltti ja Valtti -esitys
12.00-12.50 Koko perheen pyörähuutokauppa
13.00-13.35 Maltti ja Valtti -esitys
14.00 Loppusanat ja kiitokset

Tapahtuman muu ohjelma:
– Liikennepuisto avoinna kestävän liikkumisen kulkuvälineillä (klo 10-14)
– Kahvilapalvelut (klo 10-14)
– Willarin pyörähuoltopiste ja lasten katsastuskortti (klo 10-14)
– Pyöräkalustonäyttely (klo 10-14)
– Muksubussiajeluita (klo 10-14)
– Puistopyöräsuunnistus (klo 10-14) ja 200:lle ensimmäiselle suunnistajalle mehujää palkinnoksi!
– Suomen Karva-kaverit ry:n kaverikoirat rapsuteltavana ja tuomassa ilosanomaa kuinka koira tulisi oikeaoppisesti ja turvallisesti ohittaa pyörätiellä (klo 12-14)
– Pyörätrial-näytös
– Tampereen seudun polkupyöräilijät esittelemässä toimintaansa (klo 10-14)
– Kaupin kanuunat esittelemässä toimintaansa (klo 10-14)
– Pirkan pyöräilyn toiminta- ja esittelypiste (klo 10-14)

Lisätietoa lavaohjelmasta:

Maltti ja Valtti (klo 11 ja klo 13) 

TV:stä tutut Maltti ja Valtti tuovat fyysisen komiikan keinoilla esiin tärkeitä asioita, kuten liikenneturvallisuutta, ystävyyttä ja terveellisiä elämäntapoja. Esitysten jälkeen Maltti ja Valtti jalkautuvat toviksi myös yleisön pariin valokuvattavaksi sekä jakamaan lapsille virallisia Maltti ja Valtti-leimoja.

Koko perheen pyörähuutokauppa (klo 12) 

Osana tapahtumaa Työllistämisyhdistys Etappi ry järjestää avoimen koko perheen polkupyörähuutokaupan. Tapahtumassa huutokaupataan Etapin valmentautujien oppimistyönä kunnostamia käytettyjä pyöriä, sekä muita kierrätyspyöriä, joita on myynnissä runsas valikoima moneen makuun ja tarpeeseen! Työllistämisyhdistys Etappi ry tekee työtä valmentautumisen ja koulutuksen eteen. Tarkoituksenamme on auttaa asiakkaitamme löytämään oma polkunsa työllistymiseen sekä tarjota neuvontaa jokaisen terveyden ja voimavarojen vahvistamiseksi. Polkupyörähuutokaupasta saaduilla tuotoilla tuetaan Etapin toimintaa. Tapahtumassa suositaan korttimaksua!