Siirry sisältöön

Pyöreän pöydän ritarit
Fantastinen musiikkikomedia

Pimeä keskiaika. Hrrrr. Kamalan pimeä. Maa vailla hallitsijaa. Mutta ei hätää! Velho Merlinillä on suunnitelma. Hän on ennustanut, että se, joka vetää miekan kivestä, on oikea perillinen. Pian kuningas Arthur saapuukin! Camelotin hoviin perustetaan ritarien tasa-arvoinen yhteisö huolehtimaan lakien laadinnasta, lohikäärmeiden surmaamisesta ja muista urotöistä.

Vaan ah ja voi! Graalin malja on kadoksissa, ja luonto kuihtuu. Yhteisön ilmapiiri on tulehtunut, eikä keskiajalla ole työnohjaajia. Onko Arthur edes oikeutettu hallitsija, ja miten noita Morgan häneen liittyy?

Pyöreän pöydän ritarit on seikkailun, nokkelan sanailun ja musiikin siivittämä eeppinen komedia perimysjärjestyksestä, johtajuudesta ja rakkaudesta. Se on nykyaikainen ja omaleimainen, vanhoja taruja pintaa syvemmältä hyödyntävä fantasianäytelmä.

Legendaariset sankarit, velhot ja kuninkaalliset herättävät eloon TTT:n omat legendat Miia Selin, Mika Honkanen, Samuli Muje, Pihla Pohjolainen, Hiski Vihertörmä ja Juha-Matti Koskela sekä vierailevat voimat Noora Dadu, Vilma Sippola, Esme Kaislakari, Jussi-Pekka Parviainen, Antti Autio ja Paavo Malmberg.

 

Rooleissa Miia Selin, Noora Dadu, Pihla Pohjolainen, Jussi-Pekka Parviainen, Vilma Sippola (Näty), Esme Kaislakari (Näty), Mika Honkanen, Juha-Matti Koskela, Samuli Muje, Hiski Vihertörmä ja Antti Autio
Muusikko lavalla Paavo Malmberg

Kaikki tapahtuman ajankohdat