Siirry sisältöön
Kartta

Sekava järjestää 11.6. ihka ensimmäisen Pubivisansa. Pubivisa järjestetään Bar Passionissa klo 17-20. Pubivisan aikana osallistujat pääsevät testaamaan tietämystään kaikennäköisten queer-, manse- ja “hauska nippelitieto sulle” -aiheisten kysymysten ääreen. Kokoa siis oma tiimisi (max 5 ihmistä per tiimi) tai tule oman itsesi kanssa Manse Pride-viikon queereinpään Pubivisaan!

Pubivisaa vedetään kolme kierrosta klo 17 alkaen. Jokainen kierros sisältää uniikit kysymykset ja yksittäinen kierros kestää arviolta noin 30 min. joiden välissä pidetään pienet tauot. Jokaisella kierroksella palkitaan sillä kierroksella parhaiten pärjännyt tiimi/pelaaja pienellä palkinnolla. Tämän lisäksi jos haluat tulla mittaamaan tietämystäsi oikein kunnolla, palkitaan kaikille kierroksille osallistuneiden joukosta koko pubivisassa parhaiten pärjännyt illan pääpalkinnolla.

Esteettömyys:
Reitti tapahtumapaikalle on esteetön: kyllä.
Tapahtumapaikalla on esteetön autopaikka: ei
Tapahtumapaikan sisäänkäynti on esteetön: ei. Lisätiedot: Bar Passionin ovi on leveä, mutta siinä on n. 5 cm korkea kynnys johon ei ole liuskaa.
Tapahtumapaikassa liikkuminen on esteetöntä: kyllä. Lisätiedot: Bar Passionissa osa kulkuväylistä on leveitä (yli 90 cm) ja baarissa on pöytiä näiden väylien varrella. Osa looseista on kuitenkin korokkeen päällä.
Tapahtumatilassa on esteetön WC: kyllä. Lisätiedot: Esteettömästä wc:ssä on tukikaide vain istuimen toisella puolella.
Tapahtumaan voi osallistua avustajan ja/tai opaskoiran kanssa: kyllä.
Tapahtumatilassa on käytettävissä induktiosilmukka: ei.
Lisätietoja esteettömyydestä voi kysellä Sekavan instegramissa @sekavatampere tai sähköpostilla sekavakeho@gmail.com.

MITÄ? Sekavan Pubivisa
MISSÄ? Bar Passion (Tullikamarin aukio 1)
MILLOIN? 11.6. klo 17-20
MAKSAAKO? Sisäänpääsy ilmainen!