Siirry sisältöön
Kartta

Sininen kesälauantai Ikaalisten kartanomiljöössä kylpylän läheisyydessä

Heinäkuun lopun RantaBluesia tähdittävät Erja Lyytinen, Heikki Silvennoinen Band ja Honey B & The T-Bones.

Ikaalinen saa ensi kesänä oman bluestapahtuman, kun historian ensimmäinen RantaBlues soi Spa & Resortin alueella Kyrösjärven kauniissa rantamaisemassa lauantaina 27. heinäkuuta. Tapahtumapaikkana toimii kylpylän läheisyydessä sijaitseva upea historiallinen kartanomiljöö Talo Rannalla, historialliselta nimeltään Villa Wegelius, joka tunnettiin aiemmin myös ”Titi-nallen talona”.

Yksipäiväisen festivaalin esiintyjät ovat suomalaista huippuluokkaa. Diamonds on the Road -livealbumin huomenna perjantaina julkaiseva Erja Lyytinen kasvattanut suosiotaan jo 20 vuotta, vuonna 2024 70 vuotta täyttävä Heikki Silvennoinen on suomalainen supertähti niin kitaran varressa kuin muussakin taiteessaan ja Honey B & The T-Bones on laajentanut kotimaisen bluesin maisemaa viidettä vuosikymmentä.

Suomalaisten juurimusiikin supertähtien lisäksi RantaBlues tarjoaa kaksi herkullista maustetta: Jarkko Helin & Crawfish Kings menee tanssijalan alle cajun- ja zydeco-rytmeillään ja Hämeenkyrössä varttunut, tamperelaistunut muusikko Holmala tuo Ikaalisiin poprockia aidoimmillaan.

RantaBlues
lauantai 27.7.2024
Ikaalinen Spa & Resortin alue: Talo Rannalla

ERJA LYYTINEN
HEIKKI SILVENNOINEN BAND
HONEY B & THE T-BONES
JARKKO HELIN & CRAWFISH KINGS
HOLMALA

liput alk. 45,50 e / 55 e portilta, mikäli jää