Rentouta mielesi Hatanpään Kartanolla - Visit Tampere

Rentouta mielesi Hatanpään Kartanolla

Nyt Hatanpään kartanolla tapahtuu! Café Elsan Rentouta mielesi Kartanolla -teemapäivä!

Ninan jooga (www.ninanjooga.fi) tulee pitämään kartanolle puistojoogan sekä äänimaljarentoutuksen. Jooga pidetään ulkona, mutta jos sattuu huono keli pidetään jooga sisätiloissa. Äänimaljarentoutus pidetään kartanon yläkerrassa.

Jooga klo 12-13

Rentouta mielesi joogaharjoitus on kevyesti kehoa liikuttava ja avaava. Teemme flow tyyppistä virtaavaa joogaa, jossa pysytään enimmäkseen liikkeellä, mutta tehdään harjoitus kuitenkin rennosti ja rauhalliseen tahtiin. Joogatunti sopii sekä aloittelijoille että pitempään jooganneille.

Mukaan tarvitset joogamaton tai vastaavan alustan (jumppamatto, rantapyyhe), sään mukaiset vaatteet ja lämpimällä ilmalla vesipullon.

Joogatunnin hinta on 5 € ja maksu on käteisellä. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum setelit ja Smartum mobiilimaksu, Tyky setelit ja Tyky online sekä Edenred mobiilimaksu ja etusetelit.

Äänimaljarentoutus klo 13.20-13.50

Äänimaljarentoutuksessa soitetaan lempeä sointisia äänimaljoja, joiden ääni ja voimakas värähtely helpottaa pysähtymään ja rentoutumaan. Tämä syvärentoutusharjoitus tehdään mukavasti lepoasennossa. Äänivärähtelytvaikuttavat meihin kehon sekä kuuloaistin kautta. Äänimaljarentoutuksen kokemukset ovat kaikille yksilöllisiä, mutta hyötyjä voivat olla syventynyt rentous, läsnäolo ja hiljentynyt mieli. Mukaan tarvitset oman alustan ja halutessasi voit ottaa mukaan vaikkaviltin ja tyynyn.

Äänimaljarentoutuksen hinta on hinta on 10 € ja maksu on käteisellä. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum setelit ja Smartum mobiilimaksu, Tyky setelit ja Tyky online sekä Edenred mobiilimaksu ja etusetelit.

Lisäksi kartanolle saapuu vierailemaan Kaverikoirat! Vapaaehtoiset koirakot vierailevat kartanolla klo 14-16.00. Vapaaehtoiset kertovat samalla Kaverikoirien toiminnasta!

Kartanon yläkerrassa on myös mahdollista nauttia kahvilan herkuista hiljaisuudessa Silent roomissa.

14.07.2019 12:00-18:00
Hatanpään kartano, Tampere

Lisää luettavaa

Aktiviteettien viikko-ohjelma
Aktiviteetit

Aktiviteettien viikko-ohjelma

Tampereen seudulla voi osallistua hauskoihin ohjattuihin aktiviteetteihin ympäri vuoden!
Lue lisää
Ihanat kesäkahvilat!
Kahvilat

Ihanat kesäkahvilat!

Nautiskele kesäfiiliksestä Tampereen kesäkahviloissa!
Lue lisää
Kesän 2019 opastetut yleisökierrokset
Opastetut kierrokset

Kesän 2019 opastetut yleisökierrokset

Kesällä pääset taas asiantuntevien oppaidemme johdolla tutustumaan Tampereeseen eri teemoilla.
Lue lisää