Siirry sisältöön
Kartta

Esitykset 19.-28.3. TTT-Klubilla

Teini-ikäisen Sebastianin tulevaisuudessa siintää ura karismaattisena saarnaajana ja onnellinen elämä perheenisänä. Haaveet muuttavat muotoaan, kun maailmalla lähetystyössä ollut Joosua palaa seurakuntayhteisöön.

Rikkomaton on uusi kotimainen musikaali, joka kertoo kahden 16-vuotiaan pojan rakkaustarinan herätyskristillisen seurakuntayhteisön keskellä. Teos pohtii miten olla uskollinen itselleen samalla kun kokee ulkopuolisuutta ja yhteisön aiheuttamia paineita. Tarina pohjautuu säveltäjä Jussi Lukácsin omiin kokemuksiin ja ammentaa inspiraatiota lukuisista vastaavista tositarinoista draaman, komedian ja musiikin keinoin. Teoksessa käsitellään myös eheytyshoitoja, joiden kieltäminen laissa on ajankohtainen ja tärkeä yhteiskunnallinen kysymys.

Teosta on työstetty workshoppaamalla yhteistyössä TAMKin musiikkiteatterilinjan kanssa keväästä 2023. Musikaalin taiteelliseen työryhmään kuuluvat säveltäjä Jussi Lukács, käsikirjoittaja ja sanoittaja Anna-Maija Ihander sekä sovittaja ja kapellimestari Aleksi Laukkonen. Teoksen ohjaa Inna Tähkänen ja lavalla nähdään TAMKin musiikkiteatterilinjan opiskelijoita.

Teoksesta nähdään nyt ensimmäinen, pienen näyttämön versio. Näe tuleva suurmusikaali ensimmäisten joukossa!

Ikäsuositus: yli 13-vuotiaille