Siirry sisältöön
Kartta

Ronnie O’Sullivan: Ilta snookerlegendan kanssa
Ti-Ke 4.-5.6.2024
Ottelu alkaa klo 19 ja on pituudeltaan paras 11:sta, kesto noin 2.5 tuntia

Snookerlegenda ja lajin kiistaton kuningas Ronnie ”The Rocket” O’Sullivan saapuu Tampereelle!
Vastustaja ilmoitetaan lähitulevaisuudessa.

Nyt jos koskaan snookerin ystävien kannattaa tarttua tilaisuuteen ja suunnata Tampere-taloon 4.–5.6.2024 katsomaan lajin kautta aikain eniten kiinnostusta herättänyttä ja vauhdikkaasta pelityylistään tunnettua supertaituria Ronnie O’Sullivania.

Pelaajana englantilainen O’Sullivan on todellakin vertaansa vailla: 7 maailmanmestaruutta, 8 UK Championship -voittoa, 8 Masters-voittoa – ja kaikkiaan 23 Triple Crown -titteliä. Rankingkisojen ykkössijoja on kertynyt 40. Mies on paukuttanut urallaan yli tuhat sadan pisteen lyöntisarjaa, ja niistä 15 on ollut 147 pisteen maksimibreikkejä.

Vuosikausia lajin huipulla pelannut ja tällä hetkellä maailmanlistan ykkössijaa hallussaan pitävä 48-vuotias O’Sullivan on paitsi omaa luokkaansa oleva snookerlahjakkuus myös aikamme kovimpia urheilutähtiä, joka kiehtoo yleisöjä yli lajirajojen.

Aidon snookerjuhlan tunnun viimeistelee Eurosportilta ja Discovery+:lta tuttu snookerin sinivalkoinen ääni Aki Kauppinen, joka juontaa ja selostaa tapahtuman paikan päällä. Liveselostus välitetään katsojille muun muassa MM-kisoissakin käytettyjen korvaradioiden välityksellä.

GOLDEN VIP -lipun lunastaneet pääsevät myös tapaamaan Ronnie O’Sullivania henkilökohtaisesti ennen ottelua järjestettävässä tilaisuudessa. Lippuja on rajoitettu määrä.