Siirry sisältöön

Kevään kerhot:

26.1. Vuoden ensimmäisessä perhekerhossa lauletaan talvisia lauluja ja mietitään, mitä kaikkea lumesta voikaan tehdä.
2.2. Sävelsivellin- työpaja vie kerholaiset talvisiin tunnelmiin musiikkileikin ja kuvataiteen keinoin. Vierailijana musiikin varhaiskasvatuksen opettaja Ulla-Kaisa Honkela.
9.2. Monikielielisessä muskarissa valmistaudutaan ystävänpäivään tutustumalla eri kielisten laulujen maailmaan ja opitaan toisiltamme rytmejä ja äänentuottamista.
Vierailijana musiikkikasvattaja Paloma Catalá Parga Kulttuuriosuuskunta Uulusta.
23.2. Kuinka luistellaan, hiihdetään, lasketaan mäkeä ja rakennetaaan lumilinnoja? Perhekerhossa leikitään talvisia leikkejä.
9.3. Sävelsivellin- työpajassa musisoidaan kissamaisia melodioita. Miau! Vierailijana musiikin varhaiskasvatuksen opettaja Ulla-Kaisa Honkela.
16.3. Tänään perhekerhossa lauletaan ja leikitään ja tarinoidaan eläinmaailman otuksista. Mikä on sinun lempieläimesi?
23.3. Valtakunnallisen rasisimin vastaisen viikon perhekerhon basaaripäivässä kuullaan eri maiden musiikkia, tutustutaan kulttuureihin, herkutellaan ja tanssitaan. Ohjelmasta vastaa Rullan monikulttuurinen kerho. Vierailijoina mm. tanssin ja musiikin ammattilaiset Niina Manninen ja Paloma Catalá Parga.
30.3. Tänään Sävelsivellin- työpajassa pääsiäisteemaisia kevätlauluja ja leikkejä. Vierailijana musiikin varhaiskasvatuksen opettaja Ulla-Kaisa Honkela.
6.4. Perhekerhon pääsiäiskarkeloissa luvassa tänään noita Kaisa Kahvihampaan draamallinen tarinatuokio ja Pupu Pontevan soitinkokeilu.
20.4. Tällä kertaa perhekerholaiset pääsevät tekemään oman ötökkäkonsertin ja miettimään, millaista ääntä lähtee kärpäsistä, heinäsirkoista tai ahkerista muurahaisista.
27.4. Tällä kertaa perhekerhossa valmistaudutaan vappuun ja järjestetään pehmoleluille oma hulinadisko. Mukaan voit ottaa oman pehmolelun!
4.5. Tänään perhekerhossa ihastellaan kevättä ja lauletaan luonnon ihmeistä.
11.5. Tämän päivän Sävelsivellin- työpaja päättää perhekerhon kevätkauden kesäisien laululeikkien parissa tunnelmoiden. Juhlan kunniaksi tarjolla myös herkkuja! Vierailijana musiikin varhaiskasvatuksen opettaja Ulla-Kaisa Honkela.

 

Huom! Ohjattu teemallinen musiikkileikkituokio elämystila Terrassa n. klo 9.30–10.00. Työpajatilassa taiteilua koko perhekerhon ajan.

Perhekerho on alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu teemallinen kerho. Ohjelma rakentuu eri teemojen esim. vuodenaikojen ja juhlien ympärille, ja myös perheiden toiveiden mukaisesti.
Ohjelmassa on mm. musiikkia, tanssia, sadutusta, leikkiä, vierailijoita ja pieni työpaja lapsille. Ei ryhmille!

Mukaan voi ottaa omat eväät ja vanhemmille on tarjolla kahvia!

Huom! Talvilomalla vk 9 perhekerhoa ei järjestetä.

Vapaa pääsy