SääMääHää - Visit Tampere

SääMääHää

Iloiseen häätunnelmaan pääsee uutuusrevyyn muodossa. Tässä seremoniassa saa todistaa sekä linnakundien vihkimistä vieläkin lyhemmällä kaavalla että maailman hitainta häävalssia. Osansa soppaan tuovat lopenuupuneet kaasot ja anoppikokelaiden tasokokeet. Revyyssä pääsee kokemaan yhdellä istumisella niin musiikillisen lahjalistan kuin hääyötreenitkin. Hyväntuulisessa esityksessä etsiskellään prinssille morsianta, halpaa häämestaa ja virtuaalipolttarikokemuksia. Tarjolla on tuttuja hääkappaleita eri vuosikymmeniltä.

Revyyssä kokee ilon kyyneleitä ja tunteiden vuoristorataa. Esitys tarjoaa ajan kultaamaa nostalgiaa ja somehäitä samassa paketissa. Loistavat laulajat ja rautaiset viihteentekijät tarjoilevat parastaan tunteita herättävän teeman muodossa. Esityksessä nähdään muun muassa ensimmäistä aviopariaan vihkivä pappi ja kahden häähullun sulhasen morsiamet.

Näyttelijäkaarti koostuu neljästä jäsenestä. Tamperelaisista mukana ovat näyttelijä-laulaja-tanssija Henna Wallin ja Salatuista elämistä tuttu Miikka Wallin. Ylöjärveläisiä edustaa Aikakoneyhtyeen solistina tunnetuksi tullut Sani Aartela ja muuta Suomea UMK:ssa kahdesti kärkipäähän sijoittunut Mikael Saari.

Käsikirjoitus: Janne Viitaniemi
Näyttämöllä: Sani, Mikael Saari, Henna Wallin, Miikka Wallin, Janne Viitaniemen trio

Tuotanto Tampere-talo

08.12.2018 14:00
12.12.2018 20:00-22:00
14.12.2018 19:30-21:30
Yliopistonkatu 55, Tampere