Siirry sisältöön
Kartta

Huom. Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt!

Soul of Sauna -viikon kunniaksi tarjoamme 8.6. bussikuljetuksia Tampereen keskustasta suoraan Pyhäjärven rannalle uuden upealle Pereensaaren saunalle. Kuljetukset ovat ilmaisia, mutta kyytiin pääsee vain ennakkoilmoittautumisella. Mukaan mahtuu 20 ensiksi ilmoittautunutta ja kyytiin pääsee Sauna Express -lipulla, joka lähetetään ilmoittautuneille. Paluukyydin voi valita vapaasti, siihen ei tarvitse ilmoittautua erikseen ja sama lippu oikeuttaa myös paluuseen.

Lauantaina on yleinen saunavuoro eli ennakkovarausta saunaan ei tarvita. Liput saunaan voit ostaa paikan päältä, hinnat löytyvät Pereensaaren saunan sivuilta. Saunan loungessa ja terassilla voi nauttia virvokkeita saunaan pääsyä tai paluubussia odotellessa.

Lähdöt saunalle ovat tasatunnein rautatieaseman edestä. Tarkemmat aikataulut alla, valitse mieleisesi ja lähde Pirkkalaan löylyttelemään Sauna Expressin kyydissä!

Sauna Express Tampereen rautatieasema – Pereensaaren sauna 8.6.2024:
13.00 Rautatieasema
13.30 Pereensaaren sauna
14.00 Rautatieasema
14.30 Pereensaaren sauna
15.00 Rautatieasema
15.30 Pereensaaren sauna
17.00 Pereensaaren sauna

HUOM! Lomakkeella voi varata vain yhden lipun kerrallaan. Jos ilmoitat useampia henkilöitä, täytä ystävällisesti jokaiselle erillinen lomake. Voit käyttää jokaisessa varauksessa omaa sähköpostiosoitettasi.

Mahdolliset kysymykset Sauna Expressiin ja lippuvarauksiin liittyen osoitteeseen: visittampere@visittampere.fi