Siirry sisältöön
Kartta

Tervetuloa sielukkaiden kohtaamisen sunnuntaiaamupäivään su 11.2.! SWAP – Aarteet vaihtoon! on osa Shen Gardenin ystäväviikon ohjelmaa.

Joogasali muuntuu aamupäivän ajaksi vilttikirppikseksi, jolla voit tehdä rakkaita löytöjä jonkun muun sielukkaista vaatteista tai esineistä. Voit vaihtaa niitä omiisi tai lunastaa omaksesi kirppishengessä, pientä korvausta vastaan. Vaihtoon/myyntiin voit tuoda siistejä vaatteita, koruja, levyjä, pienesineitä sekä tietenkin niiden tarinat

Tapahtuma on maksuton ja ovet ovat auki kaikille. Voit hyvin tulla vain fiilistelemään tunnelmaa, istahtamaan ihanalle kultasohvalle ja nauttimaan vaikka kupposen teetä. Tai tekemään extempore -löytöjä.

Tapahtuma-/myyntiaika salissa on klo 10-12:30.
Aamupäivän aikana tarjolla on pientä suolaista ja makeaa, teetä ja kahvia sekä ihania, sielukkaita kohtaamisia.

Ystäväviikon aikana voit ostaa myös yhteisen hetken ”Yhdessä ystävän kanssa” 20€ hintaan. Sillä pääsette nauttimaan yhdessä mille tahansa viikkotunnillemme: joogaan, pilatekseen, äänimaljarentoutukseen tai aamudiscoon!

Jos olet tulossa myymään tai tuot tavaraa vaihtoon:
Koska salin tila on rajallinen, niin varaathan oman vilttipaikkasi sähköpostilla: info@shengarden.fi. Pääset sisään tuomaaan tavaroita 9 jälkeen ja siistimme yhdessä salin valmiiksi seuraavaan tapahtumaan klo 13 mennessä.

Hei, nämäkin tapahtumat voisivat kiinnostaa sinua!