Siirry sisältöön
Kartta

Moninkertaiset snookerin maailmanmestarit kohtaavat alkuvuodesta Suomessa Titaanien taistelu -otteluissa.

Snookerin nelinkertainen maailmanmestari Mark Selby ja kolminkertainen maailmanmestari Mark Williams ottavat toisistaan mittaa Titaanien taistelu -otteluissa.

Peleissä vastakkain ovat snookerhistorian menestyneimpiin ja suosituimpiin pelaajiin lukeutuva walesilainen supertähti Mark Willimas (The Welsh Potting Machine) sekä yksi harvoista neljään maailmanmestaruuteen yltäneistä snooker-pelaajista, englantilainen Mark Selby (The Jester from Leicester). Suomessa pelattavat ottelut lähtevät kutkuttavista asetelmista. Williams ja Selby kohtasivat toisensa viimeksi lokakuun alussa British Openin finaalissa, jonka Williams voitti jo kolmatta kertaa uransa aikana. Tätä ennen kaksikko oli pelannut toisiaan vastaan vuoden 2021 maailmanmestaruuskilpailuissa Sheffieldissä, jossa Selby kruunattiin maailmanmestariksi jo neljättä kertaa.

Mark Selby on snookerin nelinkertainen maailmanmestari, joka aloitti ammattilaisuransa vuonna 1999. The Jester from Leicester -lempinimen saanutta Selbyä pidetään yhtenä modernin snookerin kirkkaimpana tähtenä. Maailmanmestariksi vuosina 2014, 2016, 2017 ja 2021 kruunattu Selby lukeutuu myös niiden kuuden pelaajan joukkoon, jotka ovat voittaneet The Triple Crownin (eli kolme pitkäikäisintä ja arvostetuinta snooker-turnausta: the World Snooker Championship, The Masters ja UK Championship) kahdesti tai useammin. Selby ei ole aiemmin pelannut Suomessa. Lue lisää täältä https://wst.tv/players/mark-selby/ ja täältä https://wst.tv/players/mark-selby/.

Mark Williams on voittanut snookerin maailmanmestaruuden vuosina 2000, 2003 ja 2018. Lisäksi hän on voittanut kahdesti UK Championshipin (1999 ja 2002) ja kutsuturnaus The Mastersin (1998 ja 2003).Ammattilaisuransa vuonna 1992 aloittanut walesilainen on taitavana pussittajana ansainnut lempinimen The Welsh Potting Machin. Voittamalla British Openin tänä syksynä hänestä tuli toiseksi vanhin ranking-tittelin voittanut pelaaja. Snookerlegenda vieraili Suomessa viime kesänä Valkeakoskella järjestetyssä kutsuturnauksessa. Lue lisää täältä https://wst.tv/players/mark-williams/ ja täältä https://wpbsa.com/player/mark-williams/.