Siirry sisältöön

”AREENAN VARJOSSA” – SYKSYN KUUMIN STAND UP -ESITYS SORELLAN STAND UP KLUBILLA!

Lähde mukaan herkuttelemaan hulvattomalla huumorilla Tampereen keskustan sydämeen, suuren ja mahtavan Nokia Areenan varjoon, jossa Sorellan Stand Up Klubi tarjoaa syksyn parhaat naurut!

Aiemmat lauantaiesitykset ovat olleet loppuunmyytyjä ja tästä syystä juhlistamme syksyä tarjoamalla kymmenen peräkkäistä lauantaita täynnä tiukkaa huumoria, nokkelia sutkautuksia ja sydämellistä iloista tunnelmaa joista voit valita itsellesi mieluisan esitysillan.

Näitä unohtumattomia iltoja isännöi karismaattinen Pyry Valtonen, joka tuo lavalle huumorin raskaansarjan mestarit, koomikot Jussi Simolan ja Jape Grönroosin.

Tämä ei ole pelkkä stand up -ilta, vaan tapahtuma, jossa suuret tunteet ja rohkea komiikka lyövät kättä. Nämä kokeneet ja pidetyt koomikot tarjoavat lavalla sellaista komiikkaa, joka saa sinut nauramaan vedet silmissä ja viihtymään pitkään.

“Areenan Varjossa”- esitys on noin 1 tunnin 45 minuutin show, jossa koomikot esittävät parhaita juttujaan. Haluamme luoda esitykselle parhaat mahdolliset edellytykset ja tästä syystä esityksen aikana baari on suljettuna, mutta esityksessä on reilu väliaika. Showtime alkaa klo 18:00, ja ovet avataan jo tunti ennen esitystä, jotta voit asettua mukavasti paikallesi ja virittäytyä naurutunnelmaan.

Suosittelemme tekemään lippuostokset ajoissa, jotta saat paikkasi tässä naurun ja hyvän tunnelman täyteisessä tapahtumassa.

Laita kalenteriin punainen merkintä ja varaa paikkasi ”Areenan Varjossa”! Sorellan Stand Up Klubi tarjoaa sinulle syksyn parhaan stand up -kokemuksen, jota et halua missata. Nähdään lauantaisin Nokia Areenan varjossa, jossa nauru kaikuu kauas yöhön!

Sorellan Stand Up Show on Tampereen tyylikkäin stand up -klubi, joka sijaitsee aivan Nokia Areenan kupeessa. Klubi on erittäin intiimi, mikä takaa välittömän ja stand upille ominaisen tässä ja nyt -tunnelman.

Nauti ennen tai esityksen jälkeen Sorellan eteläeurooppalaisen keittiön herkullisista antimista. Mainitsethan pöytävarausta tehdessä, että olet menossa katsomaan esitystä.

www.instagram.com/tampereenhuumorioy https://www.instagram.com/tampereenhuumorioy/

Varaukset: Sorella.fi

Esityksen kesto noin 1 h 45 min, esitys sisältää väliajan. Esityksen aikana baari on suljettuna.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä. Eteispalvelumaksu sisältyy pääsylipun hintaan.

Pyydämme katsojia saapumaan ajoissa paikalle. Sisäänkäynti Sorellan Cellar Clubin ovesta.

Verkkokaupasta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelussa lippujen varausaika 2 päivää.

Maksimiryhmäkoko 10 henkeä.