Sorifest - Visit Tampere

Sorifest

Valinnaisten opintokokonaisuuksien ja lopputöiden festivaali täyttää Sorin Sirkuksen lauantaina klo 11–15 välisenä aikana.

Tulevana lauantaina järjestettävä Sorifest on sirkuskoulun lopputöiden ja valinnaisten opintokokonaisuuksien festivaali. Tapahtumaan kuuluu laajan oppimäärän oppilaiden lopputöitä ja valinnaisten opintokokonaisuuksien esityksiä. Laajan oppimäärän lopputyöt ovat oppilaiden itse suunnittelemia ja valmistamia esityksiä. Kevään opintojen teemana on ollut esityksen valmistaminen, monitaiteellisuus ja esiintyminen. Lopputöiden rinnalla nähdään nyt ensimmäistä kertaa taiteen perusopetuksen uuteen opetussuunnitelmaan kuuluvien valinnaisten opintojen esityskokonaisuuksia. Päivä jakaantuu kolmeen esityskokonaisuuteen, joiden tarkka aikataulu on tapahtumasivulla.

Sorifest jakaantuu kolmeen eri esityskokonaisuuteen, joista ensimmäinen, Mieletöntä sisältää valinnaisten opintojen esityksiä ja se nähdään klo 11.00–11.35, ja Akuma, Satumainen myrskytuuli ja Unisoppa nähdään klo 12.00–13.15.

Laajan oppimäärän lopputyöt nähdään klo 14.15–15.00 oppilailta Eero Hillo, Erika Kaunisto, Anna Knuuttila, Aleksanteri Mikkola, Pihla Oravasaari, Ella Voitila ja Sade-Maria Wiherkoski. Laajan oppimäärän lopputyöt ovat oppilaiden itse suunnittelemia ja valmistamia esityksiä.

Lippujen hinnat:

yksi esityskokonaisuus 10 euroa
kaikki osat 15 euroa
perhelippu, 2 aikuista ja 3 lasta, 32 euroa (kaikki osat)
sirkuskoululaisen passi 3 euroa (kaikki osat)

Lippuja voi ostaa ennakkoon Holvista, ja tapahtumapäivänä ennen esitysten alkua ovelta. Sorifest kuuluu maailman sirkuspäivän (20.4.2019) viikon ohjelmaan.

27.04.2019 11:00-15:00
Sorin Sirkus, Ahlmanintie, Tampere

Lisää luettavaa

Päivä Tampereella
Matkailijat

Päivä Tampereella

Jo yhden päivän vierailullakin Tampereesta ehtii saada irti vaikka mitä!
Lue lisää
Tampere, Suomen teatteripääkaupunki
Teatteri

Tampere, Suomen teatteripääkaupunki

Tampere on tunnettu monipuolisesta teatteritarjonnastaan. Poimimme sinulle olennaiset!
Lue lisää
Legendaariset ravintolat
Ravintolat

Legendaariset ravintolat

Etsitkö jotain taatusti tamperelaista? Aloita tästä listasta!
Lue lisää