Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Stand up – Grölund, Vaismaa, Walamies

TERVETULOA TAMPEREEN TYYLIKKÄIMMÄLLE STAND UP -KLUBILLE!

Ida Grönlund
Ikinuoresta iästään huolimatta Ida on ehtinyt esiintyä stand up -koomikkona jo yli 15 vuotta. Hän todella tietää, miten vitsit rakennetaan – onhan hän opiskellut komediakirjoittamista erilaisilla kirjoituskursseilla Suomessa ja Englannissa. Ida ei huuda, meuhkaa eikä mekasta, vaan sivaltaa runotyttömäisellä olemuksellaan terävä-älyisen huumorinsa ja elämän parodian suoraan katsojan sieluun.

Mikko Vaismaa
Mikko Vaismaa on entinen luokanopettaja, mikä selittänee yltiöpositiivisen ja sarkastisen otteen yleisöönsä. Komiikan rautaisena ammattilaisena Mikko naulaa tilanteen kuin tilanteen, ja tarinoisi autiolla saarella petoeläimetkin puolelleen. Mikon jokainen show on kuin täydellisesti järjestetty luokkaretki, jossa jokaisella on hauskaa ja kaikilla varmasti hyvä mieli.

Tomi Walamies
Nokkela ja oivaltava Walamies tarkastelee maailman menoa hauskalla ja kriittisellä otteella. Tämä maailmaa kiertänyt koomikko on tuttu näky myös suomalaisesta televisioviihteestä mm. Mad Cook Show’n panelistina. Tomin nerokkaat jutut kumpuavat maailman uutisista ja ilmiöistä.

Suosittelemme yli 16-vuotiaille.

LIPPUJEN HINNAT
25,00 / 20,00 €

01.05.2019 19:00-20:45
Hallituskatu 19, Tampere