Siirry sisältöön

Tervetuloa Tampereen parhaalle stand up -klubille* (*Tamperelainen-lehden lukijaäänestys 2021).

Anders Helenius
Venla-voittojakin kahmineen Noin viikon uutisten käsikirjoittajasta uuden ajankohtaissatiirin Noin viikon studion luotsiksi pestattu Anders Helenius taitaa komiikan molemmilla kotimaisilla. Karismaattinen neljän lapsen isä osaa tarkkailla ironisesti niin maailmanpolitiikkaa kuin suurperhearkeakin ja seilaa jokaiseen naurusatamaan varmoin ottein.

Matti Paalanen
Matti Paalanen on ainutlaatuisen omalaatuinen koomikko, joka hurmaa yleisön täysin omalla tyylillään. Matista ei voi olla pitämättä, sillä hän sulattaa yleisön sydämet ja nauruhermot sulavan vaivattomalla tyylillään, jossa ei ole mitään keinotekoista tai päälle liimattua. Tämä oman tiensä kulkija johdattaa yleisön kiehtovaan ja hauskaan Mattimaailmaan, jonne päästyään ei halua enää koskaan pois.

Inka Valima
Inka Valima on stand upin nouseva tähti. Palkittuun All Female Panel -kollektiiviin kuuluvan Inkan esitykset ovat herättäneet ihastusta ympäri suomen! Tämän komediapakkauksen huumori on sopivasti noloa, joidenkin mielestä älykästä ja aina hyvin hersyvää! Inkan voi löytää stand up -lavojen lisäksi podcasteista, televisiosta, kirjakaupan hyllyltä ja kotoaan.

Show klo 19, ovet klo 18.

Ikäsuositus 16 v