Stand up - Simola, Kivi, Lilius - Visit Tampere

Stand up – Simola, Kivi, Lilius

Jussi Simola
Tässä miehessä on enemmän energiaa kuin yhdessäkään täyteen ladatussa vara-akussa. Eloisan ja taipuisan vilperin show on kuin täydellinen vuoristoratakyyti: se tempaisee mukaansa, pitää otteessaan, eikä sen toivoisi päättyvän koskaan. Tämän kyydin jälkeen ei ole hellänä rystyset vaan poskilihakset, jotka saattavat krampata jatkuvasta virnistyksestä.

Iikka Kivi
Toimittajataustainen mutta lempeä Iikka tuli koko kansan tietoisuuteen Naurun tasapaino -ohjelman myötä vuonna 2014. Iikan pipon alta löytyy terävä pää, jonka oivalluksista on saatu nauttia niin Noin viikon uutisissa kuin stand up -lavoillakin. Maailmaa tarkalla silmällä ja sopivalla kritiikillä seuraava Iikka osaa ja uskaltaa ottaa kantaa sekä tarjota virkistäviä näkökulmia päivänpolttaviin ja ajatuksia herättäviin aiheisiin.

Fredi Lilius
Hyväntuulinen ja vilkas Fredi syventyy ajankohtaisuuksiin mutta tutkii elämää syventävämmin myös historiallisesta näkökulmasta katsottuna. Maailmaa nähnyt koomikko tuo matkoiltansa näkemyksensä eläinkunnan ihmeellisyyksistä aina paikallisiin kulttuureihin. Kun Fredi on lavalla, yleisö saa päivän vatsalihastreeninsä pelkästään istumalla, katsomalla ja kuuntelemalla!

Show klo 19, ovet klo 18.

21.09.2018 19:00-21:30
28 Hämeenpuisto