Stand up - VILJA, OIKARINEN, KOIVUNIEMI - Visit Tampere

Stand up – VILJA, OIKARINEN, KOIVUNIEMI

Tervetuloa Tampereen tyylikkäimmälle stand up -klubille!

Heikki Vilja
Tämä suorasukainen herrasmies puhuu paljon etenkin itselleen tärkeistä asioista kuten itsestään. Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta, mutta silti onnellisesta vinkkelistä. Naurun tasapainon finalisti vuosimallia 2015 uhkuu veijarimaista energiaa ja tykittää lavalla mielipiteensä aivan kaikesta.

Lasse Oikarinen
Lasse Oikarinen on tuore Vuoden 2017 stand up -tulokas kisan voittaja aivan kuten Krisse Salminen tai Ismo Leikola aikoinaan. Lasselle komiikka ja yleisön viihdyttäminen ovat sydämen asioita ja sen tuntee jokainen katsomossa istuva. Lassen komiikka löytyy sieltä, missä joka päivä elämme, jolta kuitenkin ehkä huomaamatta suljemme silmämme, ja asian uudelta kantilta nähtyämme, yllätymme ja nauramme!

Joni Koivuniemi
Riippumaton ja itsenäinen koomikko Joni Koivuniemi aloitti stand up -keikkailun vuonna 2003. Siitä lähtien mies on ollut vakioesiintyjä suomalaisilla stand up -klubeilla ja komediafestivaaleilla. Jos yhteiskunnan riista-aidassa on aukko, sieltä löydät Jonin, keskeltä moottoritietä, kahdeksan metrin huumoripiiska kädessä ja aina valmiina sivaltamaan maailman epäkohtia. Jonilla on vantaalaiseksi paljon mielipiteitä eikä hän myöskään epäröi tuoda niitä julki.

Show klo 19, ovet klo 18.

18.05.2018 19:00-23:00
Hallituskatu 19, Tampere