Siirry sisältöön
Kartta

Mitä tapahtuu, kun yhdistetään suomalainen rokkikukko ja Andalucian groovaavin rytmikaksikko, ja laitetaan heidät soittamaan Gary Moore-bluesia? Luvassa on tietysti espanjalaisen rytmimankelin läpi ajettua, rouheasti svengaavaa blues-boogieta ja henkeäsalpaavia tunnelmapaloja, joista ei intensiivisyyttä puutu!

Antti Kajander on aikoinaan Britanniassa kitaraoppinsa saanut kitaristi ja laulaja. Kajander on esiintynyt mm. The Whon Quadrophenia-albumista dramatisoidun teatteriversion maailmanensi-illassa Cardiffin kaupunginteatterissa. Lisäksi hän on vaikuttanut Lontoon blues-, rock- ja jazz-piireissä.

The Spanish Castlen muodostavat Kajanderin lisäksi kaksi Andalucian työllistetyimpiin kuuluvaa muusikkoa, venezuelalainen rumpali Marcos Hostos sekä espanjalainen basisti Cañon Bass. Tällä kiertueella yhtyettä vahvistaa myös taiturimainen kosketinsoittaja Ilkka Joronen.

The Spanish Castle aloitti keikkailu-uransa muutama vuosi sitten”Hendrix-bändinä” ja keikkaili silloin lähinnä Espanjassa. Vuoden 2023 helmikuussa bändi kiersi läpi Suomen seitsemällä konsertilla, joista lähes jokainen oli loppuunmyyty.

Esityksen kesto on n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.