Siirry sisältöön

Suistamon Sähkö on jotain aivan uutta: vahva yhdistelmä teknoa ja etnoa ja välitöntä esiintymisen riemua. Kokeellisesta tanssimusiikistaana tunnettu yhtye tarjoilee kuulijoilleen räppiä, laulua ja riehakasta reivimeininkiä haitareilla ja syntetisaattoreilla höystettynä. Suistamon Sähkön uusin albumi “Varokaa! Hengenvaara” ilmestyi viime vuonna.

“Suistamon Sähkö tarjoaa aiheensa niin, että kuulija seisoo toinen jalka historiassa, toinen nykyisyydessä, pää pyörällään. Juuri se tekee bändistä niin kiehtovan.”
– Helsingin Sanomat, Mari Koppinen

Illan avaa tummanpuhuvaa elektronista musiikkia vanhasta kansanlyriikasta luova Tuhka. Yhtye kaivaa vuosisatojen takaa raastavimman ikävän, synkimmän murheen ja kieroimman huumorin ja vie yleisönsä hylättyihin kartanoihin, ruostuneille ratakiskoille ja herrojen kanssa pellon laitaan. Tuhka julkaisi esikoisalbuminsa ”Tuhka” lokakuussa 2021.

”Tuhka ei pyyhi pölyjä vanhasta kansanlyriikasta silkkiliinalla, vaan teräsharjalla.”
– Kulttuuritoimitus
”Tuhka brings new life to traditional folk poems in nothing short of a breathtaking way”
– Tuonela Magazine

Suistamon Sähkö:
Eero Grundström – koneet, laulu
Reetta-Kaisa Iles – laulu, tanssi
Tuomas Juntunen – laulu, tanssi
Anne-Mari Kivimäki – haitarit, laulu

Tuhka:
Annaleena Haapasalo – laulu
Lauri Pulakka – koneet, laulu
Aimo Laitamo – kitara

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE – TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus