Siirry sisältöön
Kartta

Heinäkuun ensimmäisessä Summer Session illassa esiintyy kaksi mahtavaa mies artistia!

21:00 KRYPTA
Krypta on Tyrantti -yhtyeen biisintekijä ja kitaristi Henri Segerin sooloprojekti.
Krypta on yhtye, jonka musiikissa occult -ja suomirock kohtaavat uudella tavalla. Iskelmällisiä koukkuja ja melodisia särökitaroita yhdistelevän yhtyeen runollisen haikea sanallinen ilmaus kumpuaa mielen mystiikasta, kauhusta ja romantiikasta. Kryptan kappaleissa ihmismieli on kuin laakso, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää – omat harhaiset ajatukset johtavat poluille, joille ei koskaan tiennyt päätyvänsä kulkemaan. Kryptan maailmassa ajan ja paikan ulottuvuudet ovat yhtä ja tähän liittyy sanoitusten kaiken olevaisuutta pohtiva luonne. Melankoliasta huolimatta sanoituksissa on kuitenkin mukana aina ripaus toivoa.

20:00 EETU RIIKONEN
Eetu Riikonen viitoittaa tietä kohti rock-musiikin kauan kaivattua sukupolvenvaihdosta. Riikonen tarjoilee yhtyeineen kappaleita, jotka tuntuvat olleen aina elämässämme. Artistin musiikki maalaa vahvalla lyyrisellä otteellaan maisemia ihmisen matkan varrelta tehden jokaisesta hetkestä ja tunteesta elämää suuremman. Eteeristä lyriikkaa tukee yhtyeen sointi, joka on luotu ylittämään sukupolvirajoja, kumartaen sekä klassisen rockin että iskelmän ja alternativen suuntaan.

Yhtyeensä kanssa Riikonen on kerta toisensa jälkeen todistanut olevansa tulevaisuuden kiinnostavimpia live-akteja, ja tähänastiset näyttäytymiset täysillä klubeilla tukevat väitettä.

Ilmainen sisäänpääsy