Siirry sisältöön
Kartta

Suosikki, Lala Salama, Alas ja Salaliitto Vastavirta-klubilla!

SUOSIKKI

Asfalttia on nuoltu ja bensa-asemia nähty, mutta soittamisen ilo edelleen samalla tasolla kuin 90-luvun puolessa välissä, kun bändin jätkät ovat ekan kerran tavanneet.

Suosikin musassa uniikiksi komboksi yhdistyvät Bob Mouldin yhtyeiden, The Jesus Lizardin jenkkialternative ja uuden polven Ruotsi-punk (Masshysteri).

LALA SALAMA

Lala Salama on Richterin paikallisen magnitudin asteikon yläoksilta kurkisteleva, kansainvälistä kulttimainetta epäonnistuneesti pakoileva dynaaminen rock-trio, joka tunnetaan anteeksipyytelemättömästä herkkyydestä yhdistettynä jyrähtelevään särövalliin

SALALIITTO

Salaliiton neljäs levy ”Portaat” julkaistiin marraskuussa 2023. Salaliiton musiikissa pääpaino on vahvoissa melodioissa, monipuolisia tunnelmia välittävässä soitossa sekä aiheiltaan elämän outoutta ja ihmeellisyyttä käsittelevissä sanoituksissa.

”Portaat” levyn musiikki sisältää aiempiin levyihin verrattuna entistä enemmän ääripäitä: hiljainen ja herkkä sointi saa rinnalleen entistäkin kuuluvamman, painavamman ja raskaamman äänimaailman. Julkaisu sisältää ytimekkäiden ja tarttuvien pop-sävellysten lisäksi pitkiä, läpisävellettyjä progessiivisia kappaleita, sekä lyhyitä luonnoksenomaisia hetkiä. Kappaleiden tarinat ovat suurista kysymyksistä koottuja kertomusten säikeitä, joiden jatkeeksi kuulija voi itse punoa oman tarinansa langat.

ALAS

Bandcamp https://alasyhtye.bandcamp.com/album/alas-ep

 

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.