Siirry sisältöön

Ylen dokumenttielokuva ”Sadoin sähkökitaroin” kertoo sähkökitaran ja rautalankamusiikin mielenkiintoisesta historiasta. Elokuva on valmistumassa syksyksi, ja juhlistamme tätä merkittävää tapahtumaa konsertilla, jossa kuullaan 60- ja 70-lukujen parhaita musiikkiesityksiä.

Esiintyjinä on kattava kokoonpano, joka tulee takuuvarmasti viihdyttämään yleisöä:

  1. PEPE WILLBERG ja hänen bändinsä. Pepe Willberg on todellinen legenda, jonka uraa ei tarvitse erikseen esitellä. Konsertissa pääsemme nauttimaan hänen uransa alkuaikojen klassikoista, kuten The Beatlesin kappaleista, ja tietenkin mukana on myös hänen omat legendaariset suurimmat hittinsä.
  2. THE DANGERS, Haapamäellä perustettu yhtye, tarjoaa vauhdikasta rautalankamusiikkia, twistiä, rock’n’rollia sekä tunnelmapaloja. Heidän esityksensä herättävät varmasti nostalgisia tunteita.

VAROITUS! Musiikki, jota kuulemme, saattaa aiheuttaa erittäin hyviä fiiliksiä. Pitkäaikainen altistus voi lisätä tanssilattialle ajautumisen riskiä.

  1. THE CHARADES ovat Suomen rautalankamusiikin suurlähettiläitä. Yhtye on kiertänyt lukuisia maita, kuten Japania, Meksikoa, Yhdysvaltoja ja useita Euroopan maita, kuten Iso-Britanniaa, Italiaa, Saksaa, Belgiaa ja Ruotsia. Heidän esityksensä takaavat unohtumattoman musikaalisen matkan.

Konsertin kesto on noin 3 tuntia, ja siihen sisältyy väliaika. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nauttia legendaarisesta musiikista ja sukeltaa sähkökitaran ja rautalankamusiikin kiehtovaan maailmaan. Älä jää paitsi tästä unohtumattomasta tapahtumasta!