Siirry sisältöön
Kartta

La 18.5. klo 19 Iso sali
Suvi Teräsniska x Yona x Knipi: Sanojen takana
Liput 59,90/49,90/39,90 €, eläkeläiset ja opiskelijat 39,90 €

Artistit ja lauluntekijät Suvi Teräsniska, Yona, Knipi ja Helsingin Gospel Kuoro esittävät uusia sovituksia suurimmista hiteistään Mikko Mäkisen orkesterin säestyksellä. Konsertti nostaa esiin suuret toivoa resonoivat laululyriikan tarinat ja voimalliset tulkinnat. Mitä on sanojen takana, mistä toivo syntyy?

Upeista tulkinnoistaan ja koskettavista kappaleistaan tunnettu Suvi Teräsniska on julkaissut urallaan yhteensä yksitoista albumia. Suvin suurimpia hittejä ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois, Pahalta piilossa, Elämäni miehiä ja Hei mummo.

Laulaja-lauluntekijä Yona on suomalaisen taidepopin supertähti. Kameleonttimainen artisti on julkaissut urallaan yhteensä 8 studioalbumia, joista uusimman ‘Uni johon herään’ (2021) yhdessä Espoon kaupunginorkesterin Tapiola Sinfoniettan kanssa. Hänen musiikissa tyylilajit ja vuosikymmenet limittyvät persoonallisen ajattomalla tavalla.

Emma-palkittu Knipi tunnetaan soolouransa lisäksi Egotripin perustajajäsenenä ja arvostettuna säveltäjänä. Hänen kiitelty soolodebyyttinsä ilmestyi syksyllä 2019 ja myös erinomaisen vastaanoton saanut ”Valoilmiöitä” on edeltäjäänsä aavistuksen toiveikkaampi paketti erilaisia rakkauslauluja.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tuotanto Tampere-talo, yhteistyössä Kirkon juhlat.
Ohjelmisto on osa Kirkon juhlien virallista ohjelmaa, jonka teemana on toivo.