Siirry sisältöön

Suomen suurin vaatteidenvaihtotapahtuma SWAP! tulee isompana kuin koskaan – tuo vaate ennakkokeräykseen tai suoraan tapahtumaan ja tee löytöjä toisten tuomisista.

SWAP! on Suomen suurin vaatteidenvaihtoon keskittyvä tapahtuma, jossa raha ei vaihda omistajaa – vain vaatteet. Tapahtuman sydän on valtava vaatteidenvaihtoalue, josta löydät hyväkuntoisia, tarkastettuja vaatteita, asusteita ja kenkiä erityisesti naisille, mutta myös miehille ja lapsille.

Vaatteidenvaihtoalueella on tarjolla vaatteita heti ovien avauduttua lauantaina klo 11 alkaen ja tarjonta täydentyy jatkuvasti päivän aikana – swappailun lomassa voit piipahtaa tauolla kahviossa, jossa on tarjolla suolaista ja makeaa.

Vaihdettavien eli swapattavien vaatteiden ennakkokeräys järjestetään perjantaina 13.10 klo 14–18 Tampere-talon Puistolämpiössä – kun tuot swapattavat vaatteesi ennakkoon, pääset tapahtumapäivänä sisään tekemään löytöjä kulkematta vastaanottopisteen kautta. Näin autat myös meitä onnistumaan tapahtumassa paremmin.

Voit myös tulla tekemään löytöjä, vaikka kaapistasi ei löydy swapattavia vaatteita, sillä jokainen kävijä saa tapahtumapäivän vastaanottopisteestä kolme vaatteidenvaihtoseteliä.

SWAP! -tapahtumissa on käsitelty vuosien varrella jo yhteensä 8000 kg pirkanmaalaisten tarpeettomia, hyväkuntoisia, vaatteita. Laitetaan siis taas yhdessä vaatteet kiertämään!