Siirry sisältöön

la 9.9. 19-21.30, 35 €
Jazz & Blues -risteily – Nekala Jazz Club

Nekala Jazz Club tarjoilee rennon jazzahtavalla otteellaan niin uutta ja vanhaa, kuin omia sekä lainattuja sävelmiä. Pohjan yhtyeen soundiin bändi luo Nekalassa sijaitsevassa treenitilassaan.

Hopealinjoilla Nekala Jazz Club soittelee nyt jo neljättä kesäkautta, ja bändin voi tänäkin kesänä bongata useammilta laivoilta. Tunnelma on noussut aina lämpimäksi, oltiin sitten helteisellä kesäillan risteilyllä s/s Tarjanteella tai vilpoisemmassa kelissä pikkujouluristeilyllä m/s Silver Skylla.

Pirkanmaan vesistöjen lisäksi bändi on purjehtinut lavoille niin Viihdepalatsin viinijuhlilla kuin vaikkapa Nekalan paikallisravintolassa.

la 16.9. 19-22, 89 €
Murhamysteeri -risteily

Seireeni on teatterimainen Murhamysteeriesitys, jossa etsivät käyvät läpi tapauksen taustat vieraiden edessä. Juonikuviot etenevät näytöksittäin kohti huipennusta, samalla kun vieraat tutkivat todisteita ja pääsevät keskustelemaan näyttelijöiden kanssa maittavan ruokailun lomassa. Vieraiden muodostamalla ratkaisulla saattaa olla myös kohtalokkaita vaikutuksia illan juoneen, joten kannattaa olla tarkkana!

la 23.9. 19-21.30, 35 €
Magic Sky -taikaristeily Pyhäjärvellä

Show & Dinner. Magic Sky -risteily yhdistää illallisen viihteelliseen taikashowhun.

Markus Tervo esittää palkittua taikuutta, jota kukaan muu taikuri maailmassa ei esitä. Luvassa on todellisuudentajua kutittelevia hetkiä, jotka pakottavat kysymään, onko kaikki ehkä sittenkin vain unta.

la 23.9. 21-24.00, 32 €
Dance the Boat! -ysäriristeily!

Astu laivaan ja lähde aikamatkalle kultaiselle 90-luvulle. Kesän retroimmalla DANCE THE BOAT -Ysäristeilyllä nautitaan parhaasta bilemusasta Tampereen Pyhäjärvellä. Tanssilattiana toimii m/s Tammerkoski!

pe 17.11. 24.11. 1.12. 8.12. klo 19-22, 32 €
Pikkujouluristeilyt Laukontorilta m/s Silver Sky

Risteily on täydellinen tapa irtautua arjesta pikkujoulukaudella. Herkuista notkuva noutopöytä juomineen yhdessä viihdyttävän ohjelman kanssa nostavat tunnelman kattoon. Kun laiva irtautuu rannasta, irtaudut arjesta. Pikkujouluristeily on loistava tapa viettää pikkujoulua kaveriporukalla, tiimillä, perheporukassa tai vaikka kaksistaan!

Kaikki tapahtuman ajankohdat